Un concurs de esenta tare

Pentru ca n-am mai facut de mult un concurs pe pandutzu.com, am zis ca ar fi cazul sa fac ceva cu privire la asta asa ca azi am pentru voi un concurs special… de esenta tare.

Si pentru ca va povesteam zilele trecute de Ion Oncescu si de recordul pe care va incerca sa-l doboare duminica, m-am gandit ca tema acestui concurs sa fie autodepasirea.

Asadar, o sa va rog sa-mi spuneti intr-un comentariu la acest articol care-a fost momentul cand ati simtit ca v-ati autodepasit sau cand ati simtit ca ati facut ceva ce nu credeati ca sunteti in stare sa-l faceti. Ah.. si daca vreti, puteti sa dati si like noii pagini de facebook pandutzu.com.. dar doar daca vreti..

Cele mai interesante trei comentarii vor fi recompensate cu cate un six-pack de esenta tare din partea Stejar Strong, cei care-l si sustin pe Ion Oncescu in provocarea de duminica.

Concursul incepe acum si dureaza pana duminica seara. Castigatorii vor fi alesi luni si vor fi contactati pe e-mail asa ca nu uitati sa lasati o adresa de mail valida.

[divider2]

UPDATE:

In primul rand trebuie sa-l felicitam pe Ion Oncescu pentru ca a reusit sa doboare recordul mondial, iar mai mult, acesta a inotat peste 33 m cu o haltera de 59 kg pe umeri, cu 9 kg mai mult decat si-a propus initial!

In al doilea rand, trebuie sa-i felicitam si pe cei trei castigatori de esenta tare care vor primi acasa cate un six-pack de Stejar Strong.

Acestia sunt:  Andrei (pentru ca a fost amuzant si sincer in acelasi timp), Adi (pentru ca a demonstrat ca e de esenta tare) si rusu lilian (pentru curaj si determinare). Verificati-va e-mail-urile pentru ca veti primi detalii legate de modul in care veti intra in posesia premiului.

Multumesc tuturor participantilor si va mai astept la concursuri de esenta tare pe pandutzu.com

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

13 Comments

  1. Momentul cand am simtit ca m-am autodepasit a fost acu 2 ani cand nepotul meu se juca gta la calculator.Stia butoanele de pe tastatura cand avea 4 ani,iar eu la 11 ani aveam primul meu calculator.Ce faza cu tehnologia asta…

  2. E greu de spus. Sunt multe momente in care ne depasim propriile limite. Cel mai dur moment s-a petrecut in urma cu vreo 7 ani. Ajutam la constructia unei case si s-a darmat un pilon. Un prieten de-al nostru a ramas blocat si am sarit sa dam la o parte tot ce cazuse peste el. Nu mai vedeam bine la un moment dat, totul era negru dar nu am idee ce ma facea sa mai continui. A durat totul parca o vesnicie dar de fapt totul s-a petrecut extrem de repede. Dupa ce am reusit sa il scoatem pe baiat de acolo si am vazut ca era ok am cazut si eu. Nu ma mai tinea nimic si bratele ma dureau de nu stiam ce e cu mine. De spate nici nu mai stiu, ma mir ca nu am facut hernie sau ceva. Mi-a trebuit peste 15 minute ca sa pot sa respir normal din nou si sa pot sa functionez. Febra instanta de dupa a durat muuult. A fost totul bine insa si stiu ca si restul ar fi facut la fel pentru mine daca eram in locul prietenului. A scapat lejer, doar 2 oase rupte si o contuzie.

  3. Momentul meu a fost clipa in care mi-am tinut fetita in brate pentru prima oara si am simtit ca ea va fi de acum inainte centrul universului meu.

  4. m-am ” autodepasit ” cand am luat decizia impreuna cu sotia sa mai facem un copil , in conditiile in care diferenta de varsta intre ei e de 12 ani . am luat-o de la cap si zau chiar nu ma credeam in stare dar e ..incredibil de usor si de revigorant ..

  5. Multam si eu de bere. Nu ma asteptam sa castig. pur si simplu mi-am adus aminte de acel eveniment din viata mea. E bine sa iti aduci aminte de astfel de momente. te motiveaza si te fac sa mergi mai departe!

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.