Un singur weekend, prea multe evenimente

Nu stiu cum de s-au nimerit, dar weekend-ul asta se intampla prea multe chestii misto in acelasi timp. De la concerte, meciuri de fotbal, baschet si de rugby, pana la festivaluri de muzica, teatru sau … de strada, weekend-ul asta isi propune sa ne scoata din casa cu orice pret,

Iata asadar o lista cu evenimentele care au loc in weekend-ul 15-17 iunie 2012. Ca sa nu credeti ca favorizez un eveniment sau altul, o sa le iau in ordine cronologica.

Street Delivery #7

Cea de-a 7-a editie a festivalului urban Street Delivery incepe astazi si va dura pana duminica seara. Totul se va desfasura pe Strada Arthur Verona, care va fi astfel blocata circulatiei auto. Detalii aici.

Festivalul Teatrelor de Buzunar

Au mai ramas trei zile de festival si cateva piese pe care merita sa le vedeti. Intrarea este libera. Detalii aici.

OST Fest 2012

Fanii metalisti sunt cei mai fericiti weekend-ul asta. Astazi incepe OST Fest 2012, iar pe scena amplasata la Romexpo vor urca Manowar, Motorhead, Motley Crue, Europe, Dimmu Borgir, Megadeth si multi altii. Programul complet il gasiti pe Urban.ro.

BaschetTweetMeet VII

Sambata relansam sezonul de BaschetTweetMeet cu o intalnire matinala (ora 10:00) la Sport Arena din Parcul Politehnica. Detalii pe SportMeet.ro

Cupa Agentiilor 2012

Fara Echipa Bloggerilor, anul acesta va castiga in sfarsit o agentie. Care? Ramane de vazut dupa meciurile de sambata si duminica. Detalii pe IQads

Ursus Evolution 2012

Bucurestiul este primul oras din turneul Ursus Evolution 2012. Sambata si duminica traim evolutia muzicii romanesti alaturi de E.M.I.L, Vita de Vie, Cargo, Parazitii, Guess Who, Vama, Suie Paparude si multi altii. Concertele vor avea loc in Piata Constitutiei. Detalii pe Urban.ro

Ziua lu’ Lore

Asta nu-i de interes public, e pentru mine ca sa nu uit ca tre’ sa merg si la petrecerea ei. Sambata seara.

IRB Nations Cup – Romania – Italia A

Echipa nationala de rugby a Romaniei are sansa sa castige pentru prima data trofeul IRB Nations Cup, daca invinge duminica, in meciul decisiv, reprezentativa Italiei. Ne vedem in Tribuna 2.0 sa-i sustinem pe “Stejari”. Detalii aici.

[divider2]

Eu o sa incerc sa ajung cate putin la toate, dar o sa fiu obligatoriu sambata la Ursus Evolution si la BaschetTweetMeet, iar duminica la IRB Nations Cup.

Voi pe unde va petreceti weekend-ul asta?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.