Street Delivery #7 – 15-17 iunie 2012

Weekend-ul acesta Strada Arthur Verona din Bucuresti se inchide pentru masini si se deschide pentru pietoni, in cadrul Street Delivery, un festival urban, neconventional, care creste de la an la an.

Street Delivery a  luat nastere in 2006 si de-atunci isi propune in fiecare an sa arate  prin arta, prin colaborare si dialog, prin bucuria de a petrece timp impreuna, potentialul pe care il au Bucurestiul si alte orase din Romania care se confrunta cu situatii similare.

Timp de trei zile, aici vor avea loc tot soiul de momente care mai de care mai speciale. Incepand cu diverse ateliere, teatru, poezie in strada si alte evenimente interesante si terminand cu concerte in fiecare seara.

[divider2]

    

[divider2]

Printre trupele care vor canta anul acesta la Street Delivery se numara Coma, Luiza Zan & Sebastian Burneci, YellLow (vineri), Grupul de rezistenta, Subcarpati (sambata), Robin and the Backstabbers, Classic Beat Orchestra, Blanoz Soundsystem (duminica).

La fel ca anul trecut, formatia Subcarpati isi va lansa un nou album, numit Underground Folclor. De asemenea, dupa fiecare seara a festivalului sunteti asteptati la after-party-uri in Fratelli Espesso Bar.

[divider2]

[divider2]

Aceasta este cea de-a 7-a editie din Bucuresti, iar in ultimii 3 ani am trecut si eu pe-acolo. Anul trecut am facut si cateva poze, pe care le gasiti pe pagina mea de facebook.

Street Delivery are loc si la Timisoara, in aceasi perioada, iar programul complet pentru ambele orase il gasiti pe StreetDelivery.ro

[divider2]

P.S. Saptamana viitoare are loc si cea de-a doua editie Femei pe Matasari asa ca stati pe-aproape ca vin cu detalii si de-acolo.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.