IRB Nations Cup: Romania joaca finala

Parcursul foarte bun la IRB Nations Cup inceput de Romania vinerea trecuta a continuat si marti, “Stejarii” reusind si cea de-a doua victorie din competitie.

Ne-am luat revansa in fata celor de la Argentina Jaguars care ne-au invins anul trecut, Romania castigand, la limita, cu 23-21 meciul de pe Stadionul National “Arcul de Triumf”.

A fost un meci dominat de romani de la inceput pana la sfarsit, argentinienii aflandu-se mereu in urmarire. Ne-am dat singuri emotii pe final, dupa ce-am cedat, destul de usor as zice eu, doua eseuri argentinienilor (dintre care doar unul transformat), atunci cand scorul era 23-9.

Totul s-a terminat insa cu bine si ne pregatim pentru meciul decisiv, sau mai bine zis “finala” cu Italia A de duminica. Italienii au obtinut si ei doua victorii pana acum la IRB Nations Cup, cu Rusia (31-17) si respectiv Portugalia (28-21).

[divider2]

[divider2]

Pentru ca a obtinut punctul bonus ofensiv in meciul cu Rusia (marcand 5 eseuri), Italia A are 9 puncte pana acum si se afla in fruntea clasamentului.

[divider2]

[column size=”1-2″]

Clasament IRB Nations Cup

1. Italia A – 9p
2. Romania – 8p
3. Argentina Jaguars – 6 p
4.  Rusia – 4p
5. Uruguay – 1p
6. Portugalia – 1p
[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

Program etapa a 3-a, duminica 17 iunie

 

16:00 Rusia – Argentina Jaguars
18:00 Portugalia – Uruguay
20:00 Romania – Italia A
[/column]

[divider2]

[divider2]

Si de data asta am fost sa-i sustin pe “Stejari” alaturi de onlinerii din Tribuna 2.0. De data asta am fost ceva mai multi ca vineri, dar inca n-am reusit sa facem atmosfera pe care mi-o doream eu.

Ne ramane aceasta sarcina duminica seara, atunci cand sper ca Tribuna 2.0 sa fie plina, iar toti cei prezenti or sa cante si-or sa incurajeze echipa nationala de rugby a Romaniei.

[divider2]

[divider2]

Asadar, nu va faceti planuri pentru duminica de la 8 seara, pentru ca mergem la Stadionul National “Arcul de Triumf” din Bucuresti sa sustinem nationala Romaniei in finala IRB Nations Cup 2012. Romania are sansa sa castige pentru prima data aceasta competitie asa ca ar fi pacat sa lipsiti de-acolo.

Se lasa si cu bere de la Stejar Strong, pentru ca vorba aia.. cu jucatori “de esenta tare”, e nevoie si de suporteri de esenta tare.

[divider2]

Foto: Serban Constantin | Mai multe poze de la Romania – Argentina Jaguars gasiti pe pagina de facebook serbanconstantin.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.