IRB Nations Cup: Cum e sa fii Stejarel

In perioada 8-17 iunie 2012, Romania va gazdui cea de-a 6-a editie consecutiva a turneului de rugby IRB Nations Cup, care a ajuns la editia a saptea.

Inainte sa va povestesc despre editia de anul acesta, as vrea sa va aduc aminte de editia de anul trecut, unde au am avut un rol destul de important: am fost mascota echipei nationale a Romaniei – Stejarel.

Desi initial a inceput ca o gluma, la o intalnire dintre reprezentantii Federatiei Romane de Rugby si cativa oameni de seama din blogosfera,  in final s-a dovedit ceva foarte serios si m-am trezit ca la meciurile Romaniei de la IRB Nations Cup trebuia sa fiu Stejarel. Trebuie sa recunosc ca n-a fost deloc usor si nici la fel de distractiv precum credeam eu ca o sa fie.

In primul rand a fost foarte cald afara, iar in costumul acela era si mai cald, astfel ca nu puteam sa stau mai mult de 10-15 minute pe teren fara sa-mi scot masca de pe cap. Eram ud leoarca dupa fiecare meci si… nu miroseam chiar dragut, oricat deodorant as fi folosit eu inainte.

In al doilea rand m-a deranjat atitudinea unor spectatori, care evident faceau mistouri gratuite la adresa lui Stejarel. Eu eram acolo sa sustin echipa si vreau sa cred ca si ei erau acolo din acelasi motiv.

A fost insa si momente foarte misto atunci cand ma chemau oamenii sa faca poze cu mine – copii erau cei mai fericiti cand ii saluta Stejarel. De asemenea, a mai fost misto si cand m-am bucurat alaturi de jucatori dupa victoria cu Namibia (13-11).  Mi-a placut atunci cand spectatorii au fost receptivi si-au cantat alaturi de mine si au ovationat in urma indicatiilor mele.

Din partea mea tot respectul pentru cei care stau in costumele mascotelor pentru ca intr-adevar e o munca destul de grea. Nu stiu daca o sa repet experienta si anul acesta sau in viitorul apropiat, dar per total ma declar multumit de prestatia mea ca Stejarel si de experienta in general.

[divider3 text=”IRB Nations Cup 2012″]

Anul acesta FRR continua colaboarea foarte buna de pana acum cu blogosfera si ne face o propunere de nerefuzat: Tribuna 2.0.

Asadar bloggerii si oamenii din online in general vor avea la dispozitie o tribuna intreaga in care isi vor putea face de cap (a se citi: sa-si sustina favoritii in orice mod vor ei). Am vazut ca doritori sunt si ca rugby-ul devine din ce in ce mai popular (recunosc ca si pe mine m-a prins microbul tot dupa ce-am mers la cateva meciuri acum 2 ani).

Chiar as vrea sa facem spectacol anul acesta la IRB Nations Cup si sa aratam ca online-ul are voce si atunci cand iese in offline. Puteti sa beneficiati de un loc personalizat in Tribuna 2.0 daca va inscrieti in campania lansata de Blogal Initiative cu ocazia IRB Nations Cup (se lasa si cu alte premii foarte misto).

Pe langa prezenta obligatorie la meciurile Romaniei, desi nici celalalte meciuri n-ar fi de ratat, puteti sa sustineti acest turneu scriind pe bloguri, twitter, facebook si pe unde mai puteti voi, astfel incat sa auda cat mai multa lume de el.

De mentionat e faptul ca la fiecare etapa, vom avea bere  de esenta tare Stejar Stong din partea “casei”, ca sa fie treaba treaba.

[divider2]

Programul IRB Nations Cup 2012

[column size=”1-3″]
Vineri, 08 iunie 2012

Romania – Uruguay, ora 16:00
Rusia – Italia A , ora 18:00
Portugalia – Argentina Jaguars, ora 20:00
[/column]

[column size=”1-3″]
Marti, 12 iunie 2012

Portugalia – Italia A, ora 16:00
Romania – Argentina Jaguars, ora 18:00
Rusia – Uruguay , ora 20:00
[/column]

[column size=”1-3″ last=”1″]
Duminica, 17 iunie 2012

Rusia – Argentina Jaguars, ora 16:00
Portugalia – Uruguay, ora 18:00
Romania – Italia A, ora 20.00
[/column]

[divider2]

Toate meciurile de la IRB Nations Cup 2012 vor avea loc pe Stadionul National “Arcul de Triumf”, iar pentru cei care nu pot ajunge, vor fi transmise live pe GSP TV.

 Deci, cu cine ma vad in Tribuna 2.0 ?

 Foto: semanticu | mariciu.ro | frr.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.