IRB Nations Cup: Castiga un abonament la toate meciurile

Dupa cum va spuneam si ieri, in perioada 8-17 iunie 2012, pe Stadionul National “Arcul de Triumf” va avea loc cea de-a 7-ea editie a turneului de rugby IRB Nations Cup. Si cum celor de la Stejar Strong le plac oamenii de esenta tare, mi-au dat doua abonamente care permit accesul la toate meciurile de la aceasta competitie, la tribuna a 2-a. Ca sa le castigati, trebuie sa-mi demonstrati ca stiti cate ceva despre acest sport si despre competitia care va avea loc la Bucuresti. Asadar, daca vrei sa fii si tu unul din cei doi castigatori, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cu ce scor a castigat Romania meciul de la IRB Nations Cup 2011 cu Namibia?

Astept raspunsurile voastre in casuta de comentarii pana vineri, 8 iunie, ora 12:00. Tot atunci voi anunta si cei doi castigatori (multumita random.org). Nu uitati sa lasati o adresa de e-mail valida, pentru ca asta o sa fie modalitatea in care o sa anunt castigatorii. Programul complet al meciurilor il gasiti aici, asa ca daca vreti sa vedeti si voi cativa barbati de esenta tare cum joaca rugby pe bune, va astept sa va inscrieti la concurs!

UPDATE: Cei doi castigatori sunt: Remus si Victor Dascalu. Verificati-va mailurile pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. Romania a invins Namibia in debutul IRB Nations Cup 2011 cu 13-11.
    Doua lovituri, transformate de Dumbrava si Vlaicu, si un eseu realizat de Carpo cu incercare transformata de Dumbrava.

    P.S: foarte tare post-ul cu Stejarel, n-am stiut ca tu ai fost :)

  2. Romania a invins Namibia cu 13 la 11. A fost primul meci de rugby vazut de fiul meu(acum de 6 ani)! Si era tare fericit ca il vede pe Stejarel, dar tare ofticat ca nu a reusit sa dea mana cu el… Eram impreuna cu el si sotia pe al 2-lea rand de ;a tribuna a II-a. M-am bucurat mult pentru ca i-am deschis apetitul pentru rugby si fiului meu.

  3. romania-namibia 13-11
    primul meu meci de rugby vazut vreodata pe un stadion…pacat ca nu este mediatizat nici pe sfert cat fotbalul:( …merita mult mai multe investitii…un sport fair play in comparatie cu fotbalul

  4. In meciul de deschidere a IRB Nations Cup 2011, Romania a invis Namibia cu 13-11. Victoria a fost una de moral si datorita faptului ca in urma cu un an (2010) stejarii fusesera invinsi de namibieni, in deschidera turneului, cu 21-17. Apropo de Stejarel: tot respectul pentru faptul ca reuseste sa anime tribunele iar,in plus, intotdeauna l-am admirat pt faptul ca reuseste sa reziste echipat asfel la temperaturile ridicate de afara plus cea din tribuna. P.S. Pandutzu.com – felicitari pentru initiativa de a promova sportul cu balonul oval!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.