IRB Nations Cup: Am inceput cu dreptul

Vineri echipa nationala de rugby a Romaniei a debutat cu dreptul la cea de-a 7-a editie a IRB Nations Cup, invingand reprezentativa Uruguay-ului cu scorul de 29-9.

Asa cum am promis, am fost in Tribuna 2.0, care din pacate n-a fost la fel de plina precum ma asteptam eu, poate si din cauza ca ora disputarii meciului n-a fost suficient de permisiva pentru toata lumea. Dar cu toate astea am fost acolo alaturi de ai nostri, cu tricolorul din dotare si imbracat in tricoul nationalei de rugby.

N-am prins meciul de la inceput pentru ca am avut o problema tehnica si nici n-am stat pana la final, pentru ca aveam treaba cu live-facebook-ing-ul de la Romanian Music Awards 2012 pe pagina de Facebook Urban.ro. N-am pierdut insa mare lucru, pentru ca atunci cand am venit eu, scorul era 6-0 pentru ai nostri si am plecat atunci cand era 20-9 pentru Romania.

[divider2]

   

[divider2]

Am prins insa un eseu al Romaniei si am apucat sa-l vad la treaba si pe noul Stejarel, pe care l-am compatimit, dat fiind faptul ca am trecut si eu prin experienta asta anul trecut. Am primit si bere de esenta tare de la Stejar Strong, pe care insa i-am donat-o lui Bogdan, pentru ca eu eram cu masina.

[divider2]

    

[divider2]

Mi-a placut cum au jucat baietii si sper sa reuseasca o figura frumoasa azi cu Argentina Jaguars, mai ales ca avem de luat o revansa pentru meciul de anul trecut. In plus, Jaguars au preluat conducerea clasamentului, avand 5 puncte dupa prima etapa in care au invins Portugalia cu 49-9.

In celalat meci disputat vineri, Rusia -Italia A s-a terminat 17-31, astfel ca inainte de etapa a 2-a a IRB Nations Cup clasamentul arata asa:

[divider2]

[column size=”1-2″]

Clasament IRB Nations Cup 2012

  1. Argentina Jaguars – 5p
  2. Italia A – 5p
  3. Romania – 4p
  4. Rusia – 0p
  5. Uruguay – 0p
  6. Portugalia – 0p

[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

Program etapa a 2-a, marti, 12 iunie 2012

 

16:00 – Portugalia – Italia A
18:00 – Romania – Argentina Jaguars
20:00 – Rusia – Uruguay

[/column]

[divider2]

Astazi se disputa meciurile din cea de-a doua etapa, iar iubitorii rugby-ului sunt asteptati incepand cu ora 16:00 la Stadionul de Rugby “Arcul de Triumf”, iar programul meciurilor il gasiti un pic mai sus.

[divider2]

  

[divider2]

Eu o sa fiu pe-acolo incepand cu ora 18:00 pentru a-i vedea la lucru pe baietii nostri si ma astept ca de data asta publicul de la Tribuna 2.0 sa fie mult mai numeros.

Ne vedem la IRB Nations Cup?

Foto: Sorin Neagu pentru blogdebere.ro | mai multe poze aici

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.