Echipa Viitorului – Next 11

Vineri am fost la lansarea noului proiect al Academiei de fotbal Gheorghe Hagi, in parteneriat cu Pepsi Romania: Next 11.

Acest proiect isi propune sa ofere conditiile cele mai bune pentru a antrena jucatori de fotbal care sa faca fata la cel mai inalt nivel. Academia Gheorghe Hagi a fost infiintata acum 3 ani si rezultatele incep sa apara deja.

Echipa Viitorul Constanta este “alimentata” cu jucatori de la Academia Hagi, iar daca in sezonul trecut au reusit sa se claseze pe 8 in Seria 1 a Ligii a II-a, anul acesta sunt foarte aproape de promovare (sunt pe primul loc, cu 3 etape inainte de final). Chiar mi-as dori sa promoveze si sa vedem jucatori pregatiti la Academia Gheorghe Hagi in Liga I.

Ma bucur ca exista companii care cred in viitorul fotbalului romanesc si ca Pepsi este una dintre ele si ajuta tinerii jucatori sa se antreneze la cele mai inalte standarde. Mi-as dori ca modelul Academiei Gheorghe Hagi sa fie preluat si de cluburile mari din Liga I si sa se investeasca mult mai multi bani in centrele de copii si juniori.

Decat sa cumpere cine stie ce jucatori expirati din portugalia, brazilia sau congo, mai bine isi cresc proprii jucatori, care vor apara culorile clubului cu mai multa ardoare decat o face un jucator strain.

Si pe langa o academie de jucatori de fotbal eu sunt de parere ca ne-ar trebui in Romania si o academie de conducatori de fotbal, care sa “antreneze” oameni care sa conduca asa cum trebuie un club de fotbal. Cu o strategie bine pusa la punct, fara scalndaluri prin presa si 15 schimbari de antrenor pe sezon.

Avem jucatori talentati! Hai sa-i si punem in valoare si sa nu ne mai batem joc de ei!

Mi-a placut foarte mult ce-a spus Gica Hagi astazi la conferinta de presa in care-a fost anuntat proiectul Next 11. Imi place ca se pune accent pe echipa si nu pe un jucator anume si sper ca parteneriatul cu Pepsi sa se intinda pe o perioada foarte mare de timp, iar in 5-10 ani sa avem in sfarsit o echipa nationala care sa ne reprezinte cu mandrie la campionatele europene si mondiale. Vreau sa le spun copiilor mei ca am fost aici cand a luat nastere aceasta echipa.

Si cum orice echipa are nevoie si de un imn, Marius Moga a facut echipa cu DOC si-a compus imnul Next 11.

  Sunt usor subiectiv dar cel mai mult mi-a placut versul “Am invatat in timp ca 11 inseamna Hildan Catalin” si chiar ma bucur ca a fost si el inclus printre marii jucatori care sunt mentionati in imn.

Imnul poate fi remixat de catre fani, folosind aplicatia de pe pagina de Facebook Pepsi Romania. Se lasa si cu premii, asa ca daca va pasioneaza si muzica pe langa fotbal, va invit sa incercati.

Ramane de vazut acum ce se va intampla cu proiectul Next 11 si cate cluburi din Romania isi vor moderniza centrele de copii si juniori.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. mi se pare geniala ideea si chiar am incredere ca este o colaborare ce o sa aduca rezultate bune. era si timpul pentru un plan coerent de genul asta. bravo pepsi si bravo gica hagi!

  2. Suuper faina campania! Sunt sigura ca nea’Hagi va scoate ceva de valoare din pustanii aia! Acum..interesanta de urmarit colaborarea cu Pepsi si Moga :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.