De vorba cu Gica Hagi

Nu de multe ori in viata ai ocazia sa vorbesti cu Gica Hagi, asa ca atunci cand se iveste momentul trebuie sa profiti la maxim.

Asta am facut si eu vineri dimineata, la evenimentul de lansare al proiectului Next 11 – Echipa Viitorului, cand i-am luat un scurt interviu “Regelui”.

 

 Am avut emotii si se vede si pe filmare asta, dar era oarecum de asteptat. L-am felicitat pentru proiectul sau cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi si pentru ce face pentru fotbalul romanesc si i-am cerut parerea si despre ce facem noi cu SportMeet-ul prin aducerea oamenilor din online in offline.

Chiar daca raspunsurile sale n-au fost chiar cele pe care le asteptam eu, ma bucur ca am avut ocazia sa stau un pic de vorba cu el.

Peste mai putin de 2 saptamani, SportMeet.ro si SportLocal.ro organizeaza Social Media Sport Conference si cea de-a treia editie a Cupei Bloggerilor.

Echipele sunt pregatite, speakerii vor fi si ei prezenti la datorie, iar organizatoric vorbind, va mai pregatim cateva surprize.

Pana atunci, fiti cu ochii pe cupa.sportmeet.ro si pe sportlocal.ro

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.