Secret Santa is secret

Conceptul de “Secret Santa” a inceput sa ia amploare si la noi, lucru care pot spune ca ma bucura, asta fiind una din ideile bune din afara care a fost “importata” si la noi.

La sedinta de aseara cu cei din PRIME (dupa ce ne-am pozat), am dus conceptul mai departe si-am facut un Secret Sf. Nicolae si ne-am facut cadouri reciproc.

“Secret Santa” presupune daruirea unui cadou unei persoane necunoscute (sau nu) si primirea unui cadou din partea unei persoane necunoscute.

De obicei astfel de activitati se practica in companii, atat ca forma de teambuilding, cat si ca gest frumos de sarbatori.

Cei de la Elefant.ro duc conceptul de “Secret Santa” la nivel national facand lucrurile sa pare si mai interesante.

Astfel, romanii au sansa de a-si trimite unii altora cadouri, pastrand in acelasi timp factorul surpriza si aducand magia sarbatorilor in viata fiecaruia.

Mecanismul este extrem de simplu:

[list style=”check”]

    • Intrii pe Elefant.ro in sectiunea Secret Santa;
    • Alegi un cadou care ti se pare deosebit si il achiti online (Transportul este gratuit din partea Elefant.ro!);
    • Astepti email-ul de confirmare pentru inscrierea in campanie;
    • Il steapti pe Mos Craciun¬†sa vina la tine cu un cadou surpriza din partea unui alt utilizator inscris in campanie;
    • In decurs de 24 de ore cel care primeste cadoul este anuntat cine este Mos Craciun-ul sau secret, adica dezvaluim identitatea celui care i l-a trimis (daca nu se speficica faptul ca vrea sa ramana anonim).

[/list]

Partea interesanta vine abia acum, pentru ca de fiecare data cand tu trimiti un cadou “secret” cuiva din Romania, cei de la Elefant.ro vor oferi mai departe cadouri copiilor din medii defavorizate la care Mosul nu ajunge intotdeauna.

Practic, fiecare participant in campanie contribuie activ la cadoul de Craciun al unui copil.

Campania se desfasoara in perioada 02-17 Decembrie 2011 si este accesibila doar comenzilor cu livrare in Romania si plata online cu cardul.

Eu am facut deja un cadou si sper ca cel care-l va primi va aprecia muzica celor de la Urma (i-am trimis albumul Trend Off). Sunt curios insa ce-o sa primesc eu si ce-or sa primeasca copii.

*mai multe detalii pe facebook si twitter

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.