Foo Fighters in turneu prin garajele fanilor

Cel mai recent album al celor de la Foo Fighters, “Wasting Light” (lansat pe 12 aprilie 2011) a fost inregistrat in garajul solistului trupei, Dave Grohl.  Asa ca, baietii au facut echipa cu cei de la BlackBerry si cu radiourile locale si au venit cu ideea de un turneu prin garajele fanilor.

In urma unui concurs desfasurat pe site-ul turneului, opt norocosi au avut sansa de a-si vedea trupa favorita cantand in propriul lor garaj. Concertele au avut loc in New York, Washington, Toronto,  Chicago,  Minneapolis, Denver, Dallas si Seattle, in decursul a trei saptamani.

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=JYArUl0TzhA”]

Mie unul mi se pare o idee foarte tare, iar pentru fani cred ca a fost o experienta de neuitat. Eu i-am vazut live pe cei de la Foo Fighters in cea de-a treia zi a festivalului Oxegen si pot spune ca baietii stiu sa faca show.

Ceva asemanator fac si cei de la Europa FM, care, din doua in doua saptamani, organizeaza concerte in garajul lor. Eu i-am vazut live pe Holograf si pe Loredana, dar acolo au mai cantat si Directia 5, Damian Draghici, Bere Gratis, Monica Anghel, Inna, Mihai Margineanu, Alexandra Ungureanu si Blue Motors, iar saptamana aceasta vor canta cei de la Bosquito.

Ce trupa ai vrea sa-ti cante in garaj?

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.