Holograf live in garajul Europa FM (Poze)

Miercuri seara am fost invitat (multumesc George Zafiu pentru invitatie) la un concert inedit in garajul Europa FM. Concerte din studio am tot vazut si in strainatate (BBC Radio 1) dar si la noi (Europa FM, Guerilla), dar pana acum n-am vazut concerte din garaj.

Ei bine, Europa FM a inceput aseara seria concertelor in garaj, asa ca au amenajat foarte misto garajul propriu, pentru un concert Holograf.

Majoritatea trupelor si-au inceput cariera intr-un garaj, asa ca, prin astfel de concerte se vrea revenirea la origini a celor mai mai trupe din Romania.

Holograf nu si-a inceput cariera muzicala intr-un garaj, insa pivnita in care si-au repetat primele melodii se apropie foarte mult de atmosfera inchisa dintr-un garaj.

M-am distrat foarte mult la concertul de miercuri seara impreuna cu Piticu (al carui ras s-a auzit in direct si la Europa FM), Andrei si Andreea (la multi ani, din nou), Cristina Bazavan, Ruxa, cativa artisti din Romania (Bere Gratis, Dan Teodorescu, Alexandra Ungureanu, Keo) dar si alaturi de ascultatorii Europa FM de pe toate frecventele.

Pana vine Robbie Williams in Romania sa cante in garajul Europa FM (vise tata, vise), din doua in doua saptamani, trupe romanesti celebre vor fi invitate sa concerteze aici. Peste doua saptamani, Loredana va canta si ea live din garajul Europa FM.

Stati cu urechile ciulite pe Europa FM si poate aveti si voi ocazia de a fi prezenti in garaj!

Mai multe poze, gasiti pe profilul meu de picassa

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleIn cursa pentru iPad 2
Next article#BerbeCiucTweetMeet

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.