Eu, tu si-un frappe

Se stie despre mine ca nu sunt fan al cafelei, insa din cand in cand, mai beau cate un frappe. Cel mai bun l-am baut in Krishna si pot confirma mai multi acest lucru.

Partea proasta e ca nu poti sa mergi tot timpul la o cafenea pentru un frappe, astfel ca atunci cand vrei sa te relaxezi sau sa te racoresti, trebuie sa-ti poti prepara singur un frappe.


Foto: raluxa.com

Am avut ocazia zilele astea sa testez noile arome Nescafe Frappe cu Rom si Peppermint inainte de a aparea oficial pe piata si pot sa ma declar multumit de gustul lor.

Primul pliculet care a avut onoarea sa fie gustat de mine a fost cel cu aroma de Peppermint. Era una din diminetile in care petrecusem cu o seara inainte si aveam nevoie sa ma “revergorez” putin inainte de job. A fost o solutie buna pentru ca intr-adevar gustul de peppermint a reusit sa ma trezeasca.

Aroma de Rom am incercat-o tot la job, dar de data asta la sfarsitul programului, intr-un moment de resipiro. Mi-a placut pentru ca era suficient de dulce, fara sa mai trebuiasca sa adaug zahar. Se simte foarte bine gustul de rom si partea buna e ca nu patesti nimic daca te opreste politia si-ti pune fiola :))

Testeaza-le si tu!

Acum va ofer si voua ocazia de a testa noile arome Nescafe Frappe Rom si Nescafe Frappe Peppermint. Tot ce trebuie sa faceti este… sa fiti creativi.

Primii 40 dintre voi care imi vor propune o aroma noua pentru Nescafe Frappe (in afara de cele existente deja pe piata) vor primi cate un  kit de testare compus din doua plicuri de Nescafe Frappe Rom si doua plicuri de Nescafe Frappe Peppermint.

Nu uitati sa comentati cu adresa voastra reala, ca sa va pot da detalii pe mail.

Asadar, ce arome noi ai vrea pentru Nescafe Frappe?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

37 Comments

  1. Mai stiti gumele alea SHOCK? Erau acre rau de tot…dar tot iti venea sa le mai mesteci. Cum ar fi un frappe cu un asemenea gust? Shocking!

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.