Leapsa – 3 lucruri pe care ar fi bine sa le stii despre mine inainte sa ma inviti la o cafea

Chiar daca n-a binevoit nimeni sa-mi paseze si mie leapsa Oanei, o sa o preiau singur pentru ca mi se pare interesanta :d

Ideea e sa zic trei lucruri pe care cineva care vrea sa ma invite in oras la o cafea (apropo, nu-mi place cafeaua)/cico/citronada .. etc , nu neaparat “on a date”, ar trebui sa le stie.

sunt o persoana foarte activa – adica imi place sa ies mult in oras, sa merg la concerte, sa ma distrez cu gasca.. sau cu twitteristii. Imi plac locurile unde poti sa te distrezi sau sa faci lucruri interesante.

daca ma joc pe ipod sau intru pe twitter – inseamna ca ma plictisesc… asa ca daca ma vezi cu nasul in telefon inseamna ca sunt foarte plictisit de discutie / situatie.

nu vorbesc foarte mult – adica imi place sa ascult si eventual sa-mi dau cu parerea. Daca vrei sa te descarci cuiva.. cred ca m-ai nimerit :))

Ar mai fi si alte lucruri interesante la mine, dar p-astea tre’ sa le descoperi singur/singura. Sper sa nu se inteleaga faptul ca am batut vre-un apropo cum ca as vrea sa ma scoateti in oras (desi n-ar fi rau :)) ). Doar am preluat si eu o leapsa, pe care o dau mai departe catre Ceriza, justDan, astamicu, CezarV, Edvigia, Andra Q si Alina Nicoleta.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

9 Comments

  1. offff fetele astea….:d :d
    Buna ideea cu ipodu’:))…deobicei incep as ma uit pe pereti si sa zic ia uite…astia nu au facut curat:)))
    Atunci inseamna ca unt plictiit rau de tot… Bine, cu iubita greu ma plictiseam dar…. fusa’:(

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.