5 din 2010

Dupa ce m-am plans pe twitter ca nu-mi mai paseaza si mie nimeni leapsa lansata de Bianca Albu cu cele “5 lucruri facute in 2010”, lui Andrei “i s-a facut mila de mine” si mi-a dat si mie leapsa.

Ce trebuie sa fac eu acum este sa spun in acest articol 5 lucruri pe care le-am facut anul asta, numai ca, la cate lucruri am facut anul asta, nici daca scriu de-acum pana la sfarsitul anului nu termin. Asa ca, o sa incerc sa le grupez pe categorii.. poate poate ies doar 5.

1. Concerte: 2010 poate fi numit clar anul concertelor (thanks iConcert.ro). Anul asta am vazut live trupe precum AC/DC, Aerosmith, Guns N’Roses, Rammstein, Metallica, Fatboy Slim, Faithless, Korn, Europe, Gorillaz Sound System si muuulti alti (sigur am mai uitat cativa). Dintre trupele romanesti, formatia Vama conduce detasat, cu aproximativ 12 concerte, urmata indeaproape de formatiile Kumm, Suie Paparude si Urma.

2. Plimbari: Mi-am facut si anul acesta portia de iesit din tara, Paris-ul fiindu-mi gazda pentru patru zile. Si prin Romania m-am plimbat destul de mult, la finalul verii adunand 8 week-end-uri consecutive in care am fost plecat din Bucuresti. Din pacate, n-am mai fost in road-trip ca anul trecut, dar am compensat cu 7 zile in Vama Veche. Am fost pe Transfagarasan pentru a 6-a oara consecutiv, lucru care sper sa se repete in continuare.  Cel mai vizitat oras din 2010 (in afara de Bucuresti) a fost Brasov-ul, unde am fost de 5 ori.

3. PRIME Romania: In cadrul asociatiei studentesti in care activez am reusit sa organizez trei evenimente: “Conferinta despre Viral“, PRIME Maraton (pe care l-am si coordonat) si Scoala de Vara PRIME 2010. Am invatat multe in acest an si sper sa continui tot asa si sa-mi fac treaba cu brio in functia de vicepresedinte.

4. FotbalTweetMeet: Impreuna cu Cezar, am pornit proiectul #fotbaltweetmeet, unul dintre cele mai de succes evenimente pentru twitteristii din Bucuresti. Am adus oamenii din online in offline si datorita acestui eveniment s-au creat pe parcursul acestui an prietenii destul de bune. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure, pentru ca evenimentul si-a atins astfel scopul. In plus, initiativa a fost preluata si in tara, evenimente asemanatoare fiind organizate si la Brasov siIasi.

5. Prieteni: In 2010 am cunoscut o groaza de oameni noi. Desigur, twitter-ul este responsabil pentru acest lucru, dar cand spun cunoscut oameni noi, ma refer la interactiune face-to-face, nu exclusiv twitter/facebook. Cele 347 de urari de #lamultianipandutzu de ziua mea, plus petrecerea organizata in Open Pub au facut ca anul acesta sa am cea mai frumoasa aniversare. Le multumesc din nou celor care au contribuit la cadoul meu (bicicleta) si in special fratelui meu (uite bai bro ca zic si de tine ). Pe plan sentimental, anul a inceput cat de cat ok, urmat de o perioada mai putin buna… Ultimele 4 luni s-au dovedit insa foarte misto din punct de vedere sentimental si sper sa continue tot asa.

Bonus: anul asta am facut si cateva lucruri in premiera si merita mentionate si ele aici:

– am fost gunoier pentru o zi, in cadrul proiectului Let’s Do It Romania;
am castigat Cupa Agentiilor IQads cu Echipa Bloggerilor;
– am fost pentru prima data spectator la un meci de rugby (#rugbytweetmeet). Pe urma au mai urmat si altele;
– am jucat pentru prima data rugby tag;
– am fost pentru prima data in culisele unui concert;
– am mers pe bicicleta pe  Transfagarasan;
– am fost in Goana dupa Blogger;
mi s-a furat anti-furtul de la bicicleta;
– am schiat pentru prima data;
– am zburat pentru prima data cu avionul;

Cu siguranta am mai uitat din lucrurile pe care le-am facut.. dar ma opresc aici ca deja m-am lungit prea mult.

Dau si eu leapsa mai departe catre grapefruits, tunaru si David. Bineinteles, leapsa poate fi preluata de oricine.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.