Tu ce-ai face?

In ultima vreme am tot auzit de prieteni care au ramas fara bicicleta (eu am ramas fara antifurt).Fie ca le-a fost furata din scara blocului, fie din fata de la TNB, ideea e ca in Bucuresti (cred ca si prin alte orase din tara) este foarte periculos sa-ti lasi bicicleta nesupravegheata, chiar daca este legata.

Realizatorii unui TV show american  au facut un experiment interesant. Un tip (actor) se chinuia sa taie lantul (ala da lant) unei biciclete, in plina zi, intr-un parc. Se urmarea reactia celor din jur la vederea “furtului”. Initial experimentul a fost facut cu un tip alb, dupa care a fost repetat cu un tip negru. Au fost interesante reactiile:

Sunt curios cum ar reactiona romanii, daca s-ar face un asemenea experiment si la noi, cu un roman si un tigan.

Tu cum ai reactiona?

via Tyrhone

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

6 Comments

  1. pandutule, eu as face o lege prin care saracu ala de i-a fost furata bicicleta sa primeasca macar ceva despagubire. Daca tot se fura atat de des, sa primeasca o parte din costul bicicletei furate pentru un start in a-si cumpara the next one.
    Pentru ca de continuat sa cumparam, cumparam. La fel cum se vor continua si furturile :)
    PS: I still miss Spric.

  2. Într-un oraș ca al meu cu nu mai mult de 12000 de oameni astfel de probleme nu prea se pun, însă sunt conștient că la un oraș de mărimea Bucureștiului pericolul este foarte mare.

    Cât despre experimentul din clip, sunt sigur că un test în România ar fi fost mult mai relevant :))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.