Cum a fost la prima editie de #fotbaltweetmeet (POZE & VIDEO)

In primul rand vreau sa le multumesc celor 18 persoane care au fost prezente la prima editie de #fotbaltweetmeet si sa-mi cer scuze pentru cei care n-au putut veni din cauza schimbarii orei de desfasurare. Vremea ne-a cam dat un pic planurile peste cap, dar in cele din urma am reusit sa ne distram si sa jucam fotbal.

Felicitari echipei castigatoare, adica cea care a stat cel mai mult la masa, @alexcirstea @danielstancu @demostene @mihai_pintilie @andreibicky si @adrianciubotaru. Data viitoare schimbam echipele. Asa cum a promis, @EduarDobre, reprezentantul SportLocal.ro, a acordat premiul pentru cel mai bun jucator lui @adrianciubotaru, care a fost si golgeterul editiei.

Pe locul doi, cu o singura victorie a fost echipa formata din @cart00n, @justf0rfun @justan88, @cezarV, @pandutzu si Aditzu care n-are twitter (inca), iar ultimii, dar nu cei din urma au fost: @hoinaru @adi_zabava @aurasmihai @eduardobre @mateias si @mihaiteo

De asemenea, multumim si sponsorului nostru surpriza, cei de la Timisioreana, care ne-au trimis cateva baxuri de bere ca sa ne racorim dupa efortul depus. Pentru ca multi dintre noi au fost cu masinile, multe din aceste beri se reporteaza pentru editiile viitoare.


Ii multumesc si lui @cezarV pentru ca s-a ocupat de gasirea unei locatii potrivite pentru desfasurarea evenimentului… si pe viitor, “capu sus Cezar !!”.

Din pacate n-am avut si suporteri/suporteritze (exceptand-ul pe @chinezu, caruia ii multumim ca si-a rupt din timpul sau sa fie prezent alaturi de noi), dar sunt convins ca la editiile viitoare vor fi prezenti si sustinatori. Asadar, ne vedem la urmatoarea editie de #fotbaltweetmeet.

UPDATE:

Multumita lui @Mihai_Pintilie avem si cateva imagini de la #fotbaltweetmeet. Dupa ce hoinaru a realizat o cronica mai speciala a evenimentului si a “botezat” si echipele, avem astfel urmatoarele meciuri:

Civicii vs. Studentii:

Organizatorii vs. Civicii:

Studentii vs. Organizatorii:

Si conferinta de presa de la final:

Foto: Adrian Pandaru (Aditzu)
Video: Mihai Pintilie

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

15 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.