Hai la #FotbalTweetMeet

UPDATE: Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, suntem nevoiti sa schimbam locatia si implicit si ora desfasurarii evenimentului.

Astfel, #fotbaltweetmeet va avea loc tot sambata, 6 martie 2010, dar de la ora 17:00 (de preferat sa ajungeti la 16:30) pe terenul sintetic de la Apaca (in spatele sediului Vodafone, B-dul Vasile Milea 4A). Terenul este acoperit deci nu vom avea probleme cu zapada.


Pentru ca a intervenit aceasta schimbare, o sa am nevoie de o reconfirmare a cleor prezenti la aceasta adresa (click)

P.S. O sa schimb si afisul cat de curand.

Pentru ca a venit primavara si suntem in saptamana femeilor, Cezar V si cu mine, invitam toti barbatii la prima editie de #fotbaltweetmeet. Evenimentul va avea loc sambata, 6 martie 2010, ora 13:00, dar e de preferat sa ajungeti acolo la 12:30 pentru a avea timp sa ne echipam si sa ne cunoastem.

Tot ce trebuie sa faci e sa indeplinesti urmatoarele conditii:

– sa ai cont pe twitter de cel putin o luna

– sa fii printre primii 18 care se inscriu pe lista.

– sa-ti placa fotbalul si sa si stii cat de cat sa joci.

#fotbaltweetmeet va avea loc pe un teren cu iarba sintetica, in aer liber, in zona Lujerului, cartierul Militari. Din pacate n-am reusit sa facem rost si de sponsori pentru eveniment asa ca participantii vor fi nevoiti sa plateasca suma de 10 lei/persoana. (asteptam propuneri de sponsorizari la pandutzu [at] ymail [punct] com. Echipele vor avea 6 jucatori si se va juca pe sistemul: castigatorul ramane la masa.

Inscrierea la #fotbatweetmeet se face printr-un comentariu la acest articol, in care trebuie sa specifici numele de pe twitter si postul pe care iti place sa joci. Daca ai deja formata o echipa de 6 twitteristi, adauga-i pe toti intr-un comentariu.

Daca ne strangem mai mult de 18 persoane, marim lista la 24. Daca n-ai apucat sa te inscri inca la #fotbaltweetmeet, stai pe faza pentru ca urmeaza un concurs pe sportlocal.ro care pune la bataie 3 locuri la eveniment. Inscrie-te aici la concurs!

P.S. 1: Asteptam si fete (si nu numai) care sa ne faca galerie. Ahh… si sa aduceti si minge.

P.S. 2: Daca nu va descurcati sa ajungeti la teren, sunati-l pe CezarV la: 0731 986 984.

UPDATE:

Cei inscrisi pana acum sunt:

1. @mihaiteo
2. @vladihonet
3. @mariusiknet
4. @cezarV
5. @pandutzu
6. @cart00n
7. @justf0rfun
8. @mateias
9. @andreibicky
10. @claudiuciobanu
11. @alexcristea
12. @aurasmihai
13. @adrianciubotaru
14. @justdan88
15. @eduardobre
16. @hoinaru
17. @Emil_Stanciu
18. @adi_zabava
—–
19.@mihai_pintilie
20.@danielstancu
21.@senzatie
22. @sportlocal
23. @sportlocal
24. @sportlocal

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

45 Comments

 1. Hah, in sfarsit, am mai gasit pe cineva care vrea sa iasa… Mai mult ca perfect si zona Lujerului, la 5 min de mine… Mergem la 117?

  mariusiknet pe twitter, si pe sintetic nu prea conteaza pozitia… atat aparare cat si atac.

 2. pe twitter sunt @claudiuciobanu. E o idee excelenta despre care am mai vorbit si cu alti prieteni de pe twitter. Fundas central. Eu zic sa nu te opresti la 18, pentru ca unii or sa mai renunte si e bine – in general – sa existe si rezerve :)

 3. Ma bucur ca intr-o ora s-au ocupat toate locurile ! Apropo , Lucian_Marin nu poate veni , deci s-a eliberat un loc. Anunt important : Cine are minge este rugat sa o aduca la #fotbaltweetmeet .

  P.S. : Pandutzule , ti-am facut trafic pe blog :P

 4. Se va juca indiferent de vreme dar vreau sa va spun ca va ninge dupa ora 17:00 deci nu va fi nici o problema. @DanielStancu zici ca ai minge ? Adu-o !

 5. Anunt foarte important pentru #fotbaltweetmeet : Se joaca indiferent de vreme , ce dracu , putem suporta frigul de afara doar suntem barbati. Asa ca am sa va rog sa veniti , sa nu am vre-o surpriza ca nu veniti. In cel mai rau caz , daca nu veniti am sa va rog sa-mi dati un telefon cu cel putin 2 ore inainte de startul evenimentului la nr de telefon : 0731 986 984 .
  @Raiz Robert da-mi un mail la cezarlvasile@gmail.com si discutam si pentru Cluj !!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.