#Fotbaltweetmeet 2 – duminica, 21 martie 2010

Dupa succesul avut cu prima editie de #fotbaltweetmeet (vezi aici cum a fost), CezarV si Pandutzu.com va invita duminica, 21 martie 2010, la cea de-a doua editie.

Cand si unde?

Evenimentul va avea loc in sala de sport a Liceului Mircea Eliade, Splaiul Independentei nr.315-317 (vezi harta), intre orele 13:00 si 16:00 (va rugam totusi sa ajungeti la teren la ora 12:30).

UPDATE: Pentru ca #fotbaltweetmeet se gandeste si la #rugbytweetmeet, am decis schimbarea orei de disputare a evenimentului, pentru a le permite celor care doresc sa-i intampine pe “Stejari” la revenirea in tara.

Astfel, am fost nevoiti sa schimbam si locatia si drept urmare #fotbaltweetmeet va avea loc intre orele 12:00 – 15:00 (de preferat sa ajungeti intre 11:30 – 12:00), pe terenul sintetic de langa strandul Titan (Cara) –  Strada Rotunda nr.4. (vezi harta).

Ne cerem scuze pentru aceasta schimbare si speram sa nu-i afecteze pe cei care au confirmat deja.

Cine joaca?

Avand in vedere interesul mare pentru acest eveniment, avem deja 30 de oameni inscrisi pe lista si deci nu se vor mai face inscrieri.

Acestia sunt:

1.Lucian_Marin
2.Adi_O
3.cart00n
4.Justf0rfun

5.AdrianCiubotaru
6.bobbyvoicuro
7.claudiuciobanu
8.VladDulea
9.TomaNicolau
10.MihaiTeo
11.AndreiBicky
12.birkof
13.Mateias
14.AlexCirstea
15.AurasMihai
16.justDan88
17.hoinaru
18.Adi_Zabava
19.Mihai_pintilie

20.astamicu
21.ciocumic
22.pandutzu
23. cezarV

24. alextunaru
25. trimbulindu
26. ionutpuiu
27. alexsima
28. laurmandu
29. make2000
30. demostene
—–
rezerve:

1. Andu
2. IonutBunescu
3.ArielCo
4.vladinhonet
5.VladBalan
6. tomytza89
7.cristianGBR

I-am ruga insa pe cei de pe lista sa ne confirme prezenta pana joi, 18 martie 2010, ora 20:00. In caz ca se elibereaza vre-un loc, sa fiti pe faza.

UPDATE: Avem si lista completa a celor care vor participa duminica la #fotbaltweetmeet. Acestia sunt toti cei scrisi ingrosat. Ne cerem scuze celor care n-au mai apucat loc si ii asteptam la editiile viitoare.

Avem sponsori?

Daca data trecuta n-am avut sponsori si a trebuit sa platim fiecare o suma modica pentru a participa. De data aceasta, ii avem ca sponsori principali pe cei de la Bere Timisoreana, care in plus ne vor oferi si bere.

UPDATE! Pentru ca le-a placut proiectul nostru, cei de la Gillette au decis sa ne ofere minge si echipamente de joc pentru cei 30 de jucatori prezenti duminica la #fotbaltweetmeet. Asadar, acum ai un motiv in plus sa joci fotbal alaturi de noi. Arata, simte-te si fii cel mai bun cu Gillette !

P.S. La sfarsitul meciului, toti jucatorii vor beneficia de o surpriza din partea Gillette.

Ii multumim lui chinezu pentru sponsorizarea de la Bere Timisoreana, si lui Nico de la Millenium Communications pentru sponsorizarea de la Gillette.

Cum jucam?

Ne vom imparti in 5 echipe de cate 6 oameni si vom juca in sistem de campionat. Meciurile se vor juca pe durata a 15 minute fiecare (7 minute repriza, 1 minut pauza).

Echipele vor fi trase la sorti, la fata locului, iar cel care va fi extras primul din fiecare echipa, va fi capitanul echipei. Daca nu va gasiti un nume interesant pentru echipa, aceasta va avea numele capitanului. Fiecare echipa va juca cate patru meciuri, deci vor fi in total 10 meciuri. Cine are cele mai multe puncte la sfarsitul turneului, este declarat castigator. Inca nu stim ce castiga, dar sigur va castiga admiratia tuturor.

Ne sustine si pe noi cineva?

Avand in vedere ca vremea va fi frumoasa, asteptam un numar mare de suporteri care sa-si incurajeze echipele.

UPDATE: Cei care vor sa vina si sunt si de pe twitter, sunt rugati sa confirme prezenta aici. Dupa #fotbaltweetmeet, mergem sa intampinam echipa nationala de rugby, la revenirea in tara. Si aici e nevoie de confirmarea voastra, aici.

Partenerii media ai evenimentului sunt SportLaMinut.ro si SportLocal.ro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

76 Comments

  • @ionutbunescu: ai intrat in spam, nu stiu de ce. esti al 2-lea pe lista, ariel pe 3, vladinho pe 4.

   Scuze pentru incurcaturi, dar e destul de dificil de organizat, mai ales ca si-au anuntat multi prezenta. Asteptam poate nu confirma cineva.

 1. aaa sunt pe lista deja :D yey…am citit ca nu mai sunt locuri si credeam ca s-a facut inscrierea prin comentarii…

  pai e super atunci. confirm prezenta :D

  • @demostene: nu-i nimic, sunt convins ca @andu este foarte fericit. te ateptam la editiile viitoare. distractie placuta in austria :D

  • @mateias: toata lumea insista sa anuntam cat mai repede ce si cum… apar chestii neprevazute :) imi pare rau ca nu mai poti sa ajungi :(

 2. @Mateias suntem inca la inceput , pana capatam experienta apar astfel de probleme neprevazute. Cu timpul promitem ca vom evita astfel de situatii. Ne pare rau pentru eventualele neplaceri. Bafta !

 3. @tomytza @vladinho la 6 echipe stai prea mult pe bara pe urma si e no fun.. ca te racesti… plus ca avem doar 30 de echipamente.

  or sa mai fie editii.. o sa aveti prioritate data viitoare, va garantez.

  imi pare rau ca a iesit asa…

 4. “am fost nevoiti sa schimbam si locatia”

  In DEX : LOCÁȚIE, locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ♢ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
  Sursa: DEX ’98

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.