Si-a fost si Acoustic Bloggers #3

Miercuri seara a avut loc si cea de-a treia editie Acoustic Bloggers, un proiect indraznet care creste de la editie la editie.

M-am bucurat ca am vazut foarte multi oameni prezenti, dar trebuie sa recunosc ca am fost un pic trist atunci cand s-a facut calculul cu suma totala stransa pentru Stefanut.

Initial as fi vrut sa cant piesa “Your Song” a lui Elton John, dar era mult prea grea pentru mine, asa ca am optat pentru piesa “Pescarus” a baietilor de la Tapinarii.

Mi-as fi dorit sa ajunga si ei aseara, dar din pacate nu s-a putut, dar sper sa le placa cum a iesit cover-ul meu.

Am avut un pic de emotii, mai ales ca am cantat primul, dar in cele din urma a iesit destul de bine. Tre’ sa-i multumesc lui Make pentru rabdare, lui Vlad pentru intelegere si nu in ultimul rand voua celor prezenti miercuri seara in Joy Pub.

Nu uitati ca Stefanut inca are nevoie de ajutorul vostru, iar aici gasiti conturile in care puteti dona bani pentru el.

[divider2]

 

[divider2]

Au cantat pentru voi: Marius Matache, Radu Tudoroiu, Puiu Cretu, Vlad Dulea, Augustina Vasile, Chinezu & Dan byron, Oana Bratila, Andra Zaharia, The Runaways (Anca Duma, Ionut Tecuceanu si Stefan Oprita), Daniela Stefan, Toma Nicolau & Oana Brutaru, Viorel Copolivici, Dan Pandrea si subsemnatul.

Au mai scris: ruxa, auras

Foto: Adrian Holerga  – mai multe poze pe pagina de Facebook Fotografii Evenimente

Video: Andrei Stanciu

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.