Si-a fost si Acoustic Bloggers #7

Aseara ne-am adunat pentru al treilea an consecutiv la o cantare Acoustic Bloggers pentru o cauza nobila. De data aceasta am cantat pentru Vlad Botan, un copilas de numai 6 luni care are nevoie de un transplant de ficat pentru ca organul acestuia sa functioneze cum trebuie.

Gazda noastra a fost El Primer Comandante, o veche “cunostinta” de-a mea de pe vremea cand mergeam la karaoke acolo. Ne-am strans mai putini ca de obicei [pe scena], dar destul de darnici [in frapiera special amenajata pentru a primi donatii]. S-au strans, ca sa-l citez pe Make, “1045 lei, iar un mic sponsor anonim a decis sa completeze pana la 1500 lei. Nu este o suma extraordinar de mare, dar pe langa 0 este suficient de mare.

[divider2]


   

[divider2]

Au cantat pentru dumneavoastra si in special pentru Vladutz, Augustina Vasile, Andrei Stanciu, Alexandra Rosu, Anca Duma, Daniela Stefan, Sandra Clipea, Vlad Dulea, Marius Matache si cu voia dumneavoastra Alin Pandaru (adica eu). Am ales sa cant, la sugestia Oanei, piesa P.O.H.U.I. a celor de la Carla’s Dreams, pentru ca mi-a placut inca de la prima auditie si pentru ca n-a fost chiar atat de grea de cantat.

Noi ne-am simtit bine si sper ca si cei prezenti au fost multumiti de spectacolul oferit de cei de pe scena. La final am desfacut sampania pentru ca am sarbatorit cu aceasta ocazie si 5 ani de ForeverFolk. La multi ani, zic!

[divider2]

   

[divider2]

Cat despre Vladut, imi doresc tare mult ca operatia sa aiba un deznodamant fericit si sa-l vedem peste cativa ani cantand alaturi de noi pentru alte cauze. Suma de care este nevoie pentru acest transplant este de 60.000 de euro, asa ca daca n-ati ajuns aseara la concert si doriti sa contribuiti la aceasta cauza, puteti dona bani in urmatoarele conturi:

[divider2]

[list style=”blue”]

  • Cont lei la CEC – Agenția Traian: Cont: RO20CECEB30908RON3431882 Titular: Botan Mihai-Deliu;
  • Cont euro la BRD – Agentia Piata Romana: Cont: RO77BRDE410SV86030484100 Titular: Botan Mihai-Deliu

[/list]

[divider2]

Foto: Alin Pandaru cu Canon 600D | mai multe poze gasiti pe pagina de Facebook.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.