Noul album Suie Paparude poate fi descarcat gratuit!

1
24

Dupa o asteptare de aproape 9 ani, baietii de la Suie Paparude ne prezinta in sfarsit cel de-al optulea album, ce se numeste simplu “Suie Paparude”, la fel ca si primul album lansat de ei in 1995.

Noul album contine 20 de piese, printre care si single-ul “Omul de gheata” lansat cu videoclip anul trecut, dar si noul single “Mergem mai departe”, pe care fanii il stiau deja de la concertele Suie Paparude, care de asemenea beneficiaza de un videoclip foarte creativ, proaspat lansat aseara la concertul tradtional din Club Control.

La fel ca si in 2010, cand au pus la download gratuit albumul “E suflet in aparat”, Suie Paparude ne ofera si acest album la fel de gratuit, iar doritorii fie il pot descarca in format wav de aici, fie il pot asculta pe canalul lor de Youtube si cred ca in curand si pe platformele de streaming (Deezer, Spotify, Apple Music, etc.).

Piesele au fost compuse de Mihai Campineanu, iar pentru versuri au fost responsabili Marius Andrei Alexe (Mergem mai departe, Etajul 10, Masina de Dans si Omul de gheata), Mihai Dobre (Priveste Cerul, Imi vine sa cant si Ne vedem in Neolitic) si Mihai Campineanu (Our Nation). Celelalte piese n-au versuri si imi aduc aminte de perioada de inceput a formatiei.

La fel ca multi alti fani Suie Paparude, am asteptat foarte mult acest album, care ar fi trebuit sa iasa inca de anul trecut , dar pot spune ca a meritat asteptarea. Paradoxal mi-a placut faptul ca nu s-au grabit cu lansarea acestui album si ca au facut-o atunci cand au simtit ca e ce trebuie pentru ei, nu doar de dragul de a lansa un nou album.

Recunosc ca m-a surprins faptul ca pe album n-au intrat si piesele “Nu te mai saturi de noi” si “Secretul Caracatitei”, lansate in 2012 si respectiv 2014 si care la momentul respectiv prefigurau sound-ul noului album, dar in acelasi timp ma bucur ca avem parte de 18 piese noi noute si de o directie mai old-school.

Dupa cateva ascultari, piesele mele preferate de pe “Suie Paparude” sunt “Omul de gheata” (asta si pentru ca m-a inspirat sa fac primul meu scurt-metraj), “Mergem mai departe” (pentru ca am cantat-o de atatea ori prin concerte), iar dintre cele noi mi-au atras atentia “Masina de Dans”, “Our Nation” si “Rin Tin Tin”. 

Va invit si pe voi sa-i dati un play (sau mai multe) si sa-mi spuneti care sunt piesele voatre preferate de pe acest nou album!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.