Cadoul perfect pentru un barbos

De mai bine de 3 ani am inceput sa port barba destul de lunga, iar in afara de momentul cand am dat-o jos in scop caritabil pot spune ca fata mea n-a mai simtit lama aparatului de ras de foarte mult timp.

Incerc sa merg cat de des pot la un salon de tuns, insa din lipsa de timp ajung sa neglijez acest lucru si uneori imi creste atat de haotic incat pare ca sunt luat de pe strada.

Contrar aparentelor, nu e usor sa porti barba pentru ca necesita destul de multa ingrijire si nu ma refer aici doar la spalat si dat cu ceara sau alte produse speciale pentru barba.

Trebuie tunsa si ajustata destul de des tocmai ca sa nu arate neingrijit, iar daca esti barbos cu siguranta stii despre ce vorbesc aici.

Unul din motivele pentru care preferam sa merg la frizer in loc sa ma tund singur acasa il constituia faptul ca de fiecare data umpleam baia de par si pierdeam o gramada de timp dupa strangandu-l fara succes.

Ei bine, saptamana trecuta am facut cunostinta cu noul aparat de tuns de la Rowenta, Air Force Precision pe numele lui de botez care rezolva in mare parte aceasta problema.

Inca nu-mi vine sa cred ca nu s-a mai gandit si altcineva la ideea asta pana acum, insa acest aparat vine echipat cu un sistem vacuum care, asa cum ii spune si numele, aspira firele de par taiate de aparat intr-un mic orificiu aflat chiar sub lame.

Acesta strange pana la 90% din firele de par ceea ce inseamna automat mai putina bataie de cap dupa tuns.

Evident ca asta se aplica pentru ajustarile mai mici de barba, caci daca treci de la o barba de 10 cm la una de 3 cm va trebui sa golesti “sacul” destul de des.

Prima utilizare a fost un pic cu peripetii pentru ca nu stiam exact cum sa-mi tund singur barba si am taiat un pic mai mult decat voiam din ea, dar cu timpul o sa ma obisnuiesc.

Lamele au un invelis din titan si asigura un tuns foarte lin, fara sa agate sau ceva de genul, iar faptul ca lungimea poate fi reglata printr-o simpla rotita, fara sa fiu nevoit sa schimb diverse capete de marimi face tot procesul mult mai simplu. Reglajul merge atat de fin incat poti ajunge pana la 0.5 mm.

Daca ai un prieten/iubit barbos sau esti chiar tu unul, mi se pare un cadou mai mult decat perfect pe care cel care o sa-l primeasca cu siguranta o sa-l aprecieze.

Zilele-astea este si la promotie si-l gasiti cu 35% reducere pe la majoritatea retailerilor, asa ca daca ai ratat vreun cadou de Valentine’s Day sau Dragobete, e momentul perfect sa-l cumperi.

Si daca tot am primit acesta aparat de tuns in teste, m-am gandit sa vi-l prezint si intr-un mod mai amuzant, asa ca am facut acest sketch care sper sa va placa.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.