Imi rad barba pentru Adina!

Dupa mai bine de doi ani de cand am devenit barbos cu barba-n regula, m-am hotarat sa o dau in sfarsit jos. Dar nu oricum, ci in scop caritabil.

Vreau sa strang 1000 de euro pentru Adina Apostol, prietena mea alaturi de care am fost in clubul Colectiv pe 30.10.2015. Din pacate ea n-a fost la fel de norocoasa ca mine si a fost foarte ranita in urma incendiului de care sunt convins ca ati auzit cu totii.

Recuperarea pentru persoanele arse este de lunga durata, iar Adina mai are de tras inca vreo doi ani de-acum incolo si mai are de trecut prin multe operatii si sedinte de kinetoterapie, asa ca va avea nevoie de fonduri pe viitor. Este suficient sa cautati numele ei pe google si-o sa gasiti foarte multe detalii despre starea ei actuala.

Asadar, fie ca nu-ti place barba mea, fie ca vrei sa ma vezi in sfarsit barbierit sau pur si simplu vrei sa faci o fapta buna, te invit sa donezi si tu cat vrei tu de mult pentru aceasta cauza.

Iti foarte multumesc!

Aici puteti face donatii

Un reportaj recent cu Adina

Prima tentativa de a-mi taia barba

? PanDaily #170 – 2.11.2016 ?

Bonus: am fost sa vad si Dr. Strange si am cateva impresii la cald de-acolo.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMi-au facut ziua mai frumoasa!
Next articleLe-am taiat!

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.