Cele mai din… 2016

Pastrand traditia articolelor recapitulative din fiecare an va prezint in cele ce urmeaza care-au fost cele mai cele din 2016

Nota: Articolul asta a fost scris de fapt in 2018 pentru ca aparent am uitat sa-l fac in 2017 cand ar fi trebuit. Dar astea sunt detalii pentru ca aceasta recapitulare este mai mult pentru mine, pentru a-mi aduce aminte peste ani si ani de aceste experiente.

Am facut oricum un clip recapitulativ pe vlog care a inclus deja cam tot ce-am facut in 2016. Dar hai sa lasam si ceva scris, ca sa fie treaba treaba.

2016 chiar a fost un an foarte bun pentru mine si sunt recunoscator ca am avut sansa sa fac atat de multe lucruri.

Cel mai tare concert: Coldplay @ Estadi Olímpic Lluís Companys

Nu ai in fiecare zi ocazia de a-i fotografia pe Coldplay din photo-pit, iar 2016 mi-a oferit aceasta experienta de neuitat. Daca mai pui la socoteala ca i-am vazut pe britanici de doua ori consecutiv in Barcelona cred ca se explica acum motivul pentru care se afla in top.

Mai multe fotografii si impresii la cald de la aceste doua concerte gasiti aici.

In 2016 insa am vazut foarte multe trupe si artisti straini (99 mai exact) si trebuie mentionate in top si cele 3 concerte Muse, concertul lui Adele tot din Barcelona, Queen + Adam Lambert de la Bucuresti sau show-ul de neuitat al lui Armin van Buuren de la Untold.

Cel mai tare concert al unei trupe romanesti: COMA @ Arenele Romane

Am fost la multe concerte romanesti si in 2016 (179 mai exact), insa cea mai tare experienta am trait-o la concertul de lansare al noului album COMA – Orizont la Arenele Romane.  A fost anul in care i-am vazut de 7 ori si am inceput sa prind foarte mare drag de aceasta trupa.

Merita mentiuni speciale si Horia Brenciu cu al sau concert de la Sala Palatului (unde mi-am facut de cap prin backstage), VUNK cu traditionalul concert de la Sala Polivalenta, Voltaj cu turneul X Tour ce s-a incheiat de asemenea la Sala Polivalenta cu un show special. N-o uit nici pe Delia cu show-ul de la Sala Palatului care a fost foarte spectaculos.

Cel mai tare festival romanesc: Electric Castle Festival

Cred ca o sa-mi fie in fiecare an foarte greu sa aleg festivalul romanesc preferat, insa anul acesta o sa merg pe mana castelului electric pentru atmosfera de la acest festival.

Chiar daca a plouat cu galeata, am ramas cu amintiri foarte tari de la acest festival, in special furtuna din timpul concertului lui Skrillex.

Nu trebuie neglijat nici Untold, care a avut o a doua editie chiar mai buna decat prima si un line-up exceptional. Mi-a placut si la Music Travel Festival (chiar daca am stat doar o zi), dar si la JEMF.

Cel mai tare festival strain: Tomorrowland

Visam de mult sa ajung acolo si iata ca in 2016 mi s-a indeplinit dorinta si am avut ocazia sa mai iau cu mine inca doi cititori de-ai mei.

E greu de explicat in cuvinte cum a fost acolo, asa ca sper ca episodul din #PanDaily de-acolo sa fie mai concludent.

Tot in 2016 am ajuns pentru prima data si la Graspop Metal Meeting (a fost un pic cam noroios, dar misto) si n-am ratat bineinteles nici Sziget Festival.

Cel mai tare album: COMA  – Orizont

Chiar daca s-a lansat pe final de an, recunosc ca l-am devorat in ultima luna din 2016. Ce-i drept stiam deja mare parte din piesele de pe acest album, insa mi-au placut foarte mult si cele noi.

Am avut insa #perepeat si albumele “That’s the spirit” de la Bring me the Horizon si “Blurryface” de la Twenty One Pilots.

Cea mai tare piesa: Twenty One Pilots – Stressed Out

Daca ar fi sa zic o piesa care sa-mi aduca aminte de 2016 cu siguranta “Stressed Out” de la Twenty One Pilots e prima alegere. Primele amintiri cu piesa asta au inceput in B52 si-au continuat pana la finalul anului. Stiu ca s-a lansat in 2015, dar eu abia acum am descoperit-o si cu ocazia asta i-am pus pe baietii astia doi si pe lista de vazut live.

Am mai avut #perepeat si Coma – Cel mai frumos loc de pe pamant si The Mono Jacks – Drumul.

Cel mai tare film: Deadpool

Am zis asta inca de cand l-am vazut, chiar daca era abia inceputul anului. Mi-a placut foarte mult si abia astept si partea a doua.

Mi-au mai atras atentia si Rogue One, WarCraft, dar si doua filme romanesti foarte tari: “Doua lozuri” si “Caini”.

Cel mai tare serial: Stranger Things

Nu prea am avut timp de seriale in 2016, insa recunosc ca m-a cucerit din prima Stranger Things si-am urmarit cu sufletul la gura primul sezon.

Tot la categoria descoperiri noi intra si Westworld, un alt serial foarte misto realizat si al carui sezon doi il astept cu nerabdare.

Evident nu lipsesc de-aici nici Game of Thrones, House of Cards, Suits sau The Big Bang Theory cu care sunt deja la zi.

Cea mai tare fotografie pe care-am facut-o

Chiar daca n-a fost cea mai like-uita poza de pe contul meu de instagram, am ales-o aici pentru faptul ca a fost o experienta inedita. Asa cum am scris si in caption, nu ai in fiecare zi ocazia sa iti faci selfie cu pilotul avionului care te duce acasa.

Cele mai apreciate de cei care ma urmaresc au fost insa aceste 9 fotografii:

Cea mai tare campanie in care am fost implicat: Lipton – #verdelamuzica

Cred ca o sa le fiu recunoscator toata viata celor de la Lipton pentru faptul ca mi-au oferit ocazia de a merge la Tomorrowland. Daca mai pui la socoteala si faptul ca am fost ales unul din cei patru ambasadori ai brandului (alaturi de DJ Optik, Cabral si Naguale) si prin intermediul meu au mai mers inca doi oameni cu mine acolo, cred ca e evident motivul pentru care asta a fost cea mai tare campanie.

Am colaborat insa cu multe branduri in 2016 si trebuie mentionate aici campanii misto cu KFC, Beck’s sau Lay’s.

Cea mai tare experienta: #PanDaily

Sa postezi in fiecare zi cate un clip pe Youtube nu e deloc usor, insa cumva am reusit sa fac asta de pe 11 mai 2016 si pana acum (cu o mica pauza de o saptamana).

M-a provocat atat din punct de vedere creativ (pentru ca nu mai filmasem sau editasem clipuri video pana acum), cat si din punct de vedere personal pentru ca m-a scos din casa si m-a determinat sa fac cat mai multe lucruri, astfel incat sa le ofer celor care ma urmaresc un continut misto in fiecare zi.

A fost si este in continuare si un fel de terapie pentru ca imi ia mintea de la alte lucruri, dar in curand e posibil sa se transforme, de ce nu, chiar intr-o cariera.

In 2016 am avut insa parte de foarte multe experiente misto si partea cea mai tare e ca pot sa le retraiesc oricand pentru ca le-am si filmat.


Uitandu-ma inapoi la 2016 pot spune ca a fost un an foarte bun, in care am reusit sa fac cam tot ce mi-am propus. A fost insa un an greu din punct de vedere emotional, dar dupa a doua jumatate a anului s-au mai echilibrat un pic lucrurile.

Urmeaza 2017 cu si mai multe experiente misto, concerte, festivaluri si clipuri pe Youtube.

Sa ne vedem cu bine!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.