Deadpool, probabil cel mai bun film al anului?

Stiu ca e cam devreme sa dau astfel de verdicte, dar dupa ce-am vazut aseara Deadpool in avanpremiera (Multumesc Cinema City!) ma hazardez sa spun ca va ramane asa pana la finalul anului. Pentru mine cel putin.

Imi era teama ca dupa geniala campanie de promovare filmul o sa fie un chix si ca o sa plec dezamagit din sala T IMAX, insa filmul s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Desigur ca o parte din fazele amuzante le-am vazut deja prin scurtele teasere si trailere, insa mai sunt o groaza de replici si momente amuzante in film.

deadpool

Deadpool nu este genul obisnuit de film cu super-eroi, ba chiar as spune ca le ironizeaza pe unele dintre ele, iar referintele la cultura pop (ce dubios suna in romana pop culture) fac tot farmecul. Ryan Reynolds chiar e amuzant.

In cinematografe apare vineri 12 februarie si eu abia astept sa mai merg inca o data sa-l vad.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

P.S. Fiind film Marvel, nu uitati sa ramaneti pana la final in sala de cinema. Nu va zic ce se intampla, ca nu-i frumos sa dai spoilere.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.