Facem echipa de PUBG?

Duminica aceasta, la Media Galaxy Orhideea are loc in Lan Party in cadrul caruia vom juca Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG), unul din cele mai de succes jocuri in momentul de fata.

O sa particip si eu acolo, chiar daca n-am mai jucat pana acum, dar partea buna e ca pot face echipa cu un cititor de-al meu care sper ca stie mai bine ce presupune acest joc. I-am vazut pana acum doar pe altii jucand si mi s-a parut fun. Un fel de Hunger Games online.

Ideea e ca o sa jucam in echipe de cate doi, iar in functie de scorul obtinut in fiecare runda se va face un clasament si vor fi si premii.

Din ce-am inteles de la cei mai experimentati, la acest joc e foarte important sa auzi ce se intampla in joc pentru a fi tot timpul in alerta si pentru a te prinde pe unde se afla inamicii.

Partea buna e ca de acest lucru se vor ocupa cei de la HyperX, care ne vor oferi noile casti HyperX Cloud Alpha cu design dual-chamber care asigura un sunet de exceptie. Ele se gasesc exclusiv in Altex si Media Galaxy.

Ce trebuie sa faci?

Trebuie in primul rand sa ai peste 18 ani. Apoi, ar fi util sa te mai fi jucat acest joc sau macar alte shootere (ca sa avem si noi macar o sansa sa nu iesim pe ultimul loc). Nu e insa obligatoriu si chair ma bucur cand vad ca exista oameni care incearca experiente noi.

Trebuie sa stii ca evenimentul are loc duminica, 22 octombrie 2017, intre orele 16:00-22:00, deci trebuie sa ai programul liber in acest interval (e aiurea sa intarzii sau sa pleci in mijlocul evenimentului).

Pasul final este sa-mi lasi un comentariu la acest articol in care sa-mi spui de ce ai vrea sa participi.

Vineri, 20 octombrie, o sa aleg un castigator (random) care ma va insoti in aceasta aventura! Te bagi?.

Update: Aaaand the winner is: cart00n!! Multumesc de partikipare!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.