Coldplay – Amazing Day

0

Trupa Coldplay a lansat un videoclip special pentru piesa “Amazing Day” de pe cel mai recent album “A Head Full of Dreams”.

Pe 19 noiembrie 2016 ei si-au rugat fanii din intreaga lume sa filmeze 20 de secunde din ziua lor si apoi sa urce clipurile pe instagram cu hashtagul #ColdplayAmazingDay.

Ei au luat apoi o parte din aceste clipuri si le-au transformat in acest videoclip ce contine imagini din intreaga lume din acea zi.

 

On November 19 2016, we asked you to show us what was happening in your corner of the world for our Amazing Day global film project. Thousands of you did. Here is the finished film.

Posted by Coldplay on Tuesday, January 3, 2017

Tot ce pot sa-mi reprosez este faptul ca am uitat sa postez si eu atunci, pentru ca as fi avut sansa sa apar si eu intr-un videoclip al trupei Coldplay.

Din ce tin minte, atunci am fost foarte prins cu filmarile altor doua videoclipuri, pentru “La Hotar” si “Orizont” ale trupei Coma, deci cumva sa zicem ca am compensat acest lucru.

Previous articleAsa incepe!
Next articleSia – Never Give Up
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.