Making-of COMA – La Hotar / Orizont (video)

Formatia COMA a lansat astazi doua videoclipuri noi pentru piesele “Orizont” si “La Hotar”, extrase de pe cel de-al patrulea album al trupei, “Orizont”.

Ambele clipuri au fost regizate de BlackMoon (Vasile Alboiu) avand acelasi concept. La filmarile desfasurate sambata trecuta au fost invitati o parte din fanii formatiei, iar personajele principale sunt “jucate” de Mihai Bancila, basistul trupei Gray Matters (in “Orizont”) si Diana “Didi” Marinescu , solista trupei Chaos Cult (in “La Hotar”).

COMA – La hotar

Coma – Orizont

A fost foarte fain la filmari si chiar ne-am distrat, iar un soi de making-of gasiti in episodul 187 din #PanDaily pe care l-am filmat acolo.

Noul album Coma – Orizont se va lansa oficial sambata, 26 noiembrie 2016 in cadrul unui concert special ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, pentru care trupa a pregatit o productie inedita.

Biletele costa 60 de lei si se pot cumpara de pe IaBilet.ro in limita disponibilitatii. Sunt sanse extrem de mari ca evenimentul sa fie sold-out.

De asemenea, la acest concert veti putea cumpara si produse din noua colectie de merch Coma realizata de cei de la Dark Side Merch Division.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.