Formatia COMA a lansat astazi doua videoclipuri noi pentru piesele “Orizont” si “La Hotar”, extrase de pe cel de-al patrulea album al trupei, “Orizont”.

Ambele clipuri au fost regizate de BlackMoon (Vasile Alboiu) avand acelasi concept. La filmarile desfasurate sambata trecuta au fost invitati o parte din fanii formatiei, iar personajele principale sunt “jucate” de Mihai Bancila, basistul trupei Gray Matters (in “Orizont”) si Diana “Didi” Marinescu , solista trupei Chaos Cult (in “La Hotar”).

COMA – La hotar

Coma – Orizont

A fost foarte fain la filmari si chiar ne-am distrat, iar un soi de making-of gasiti in episodul 187 din #PanDaily pe care l-am filmat acolo.

Noul album Coma – Orizont se va lansa oficial sambata, 26 noiembrie 2016 in cadrul unui concert special ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, pentru care trupa a pregatit o productie inedita.

Biletele costa 60 de lei si se pot cumpara de pe IaBilet.ro in limita disponibilitatii. Sunt sanse extrem de mari ca evenimentul sa fie sold-out.

De asemenea, la acest concert veti putea cumpara si produse din noua colectie de merch Coma realizata de cei de la Dark Side Merch Division.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.