A aparut un nou trailer pentru sezonul 5 din Prison Break

0

Pentru cei ce n-au aflat inca, pe 4 aprilie 2017 serialul Prison Break revine cu al cincilea sezon.

Dupa 8 ani de pauza, serialul cu care-am facut cu totii binging prin 2007-2008 (in special primul sezon), incearca sa ne readuca in lumea lui Michael Scofield, care se pare ca n-a murit de fapt.

Incerc sa nu-mi fac mari asteptari de la acest nou sezon pentru ca ultimele 2 sezoane au fost foarte trase de par si finalul a fost foarte dezamagitor. M-a plictisit atat de tare incat am reusit sa vad ultimele 5 episoade din sezonul 4 abia in 2012, desi el se terminase in 2009.

Din trailerul lansat zilele-astea pare insa ca o sa fie interesant, asa ca o sa-i dau o sansa. Din pacate, sau din fericire, asta ramane de vazut, noul sezon va avea doar 9 episoade. Probabil ca nici producatorii n-au vrut sa riste mai mult si au vrut sa vada cum o sa prinda acest reboot.

Eu ma bucur insa ca o sa-l revedem pe Robert Knepper in rolul lui T-Bag. In urma cu doi ani, la East European Comic Con am avut ocazia sa-i pun cateva intrebari si mi-a placut foarte mult cat de deschis si cat de “nefioros” este in viata reala.

Voi ce asteptari aveti de la noul sezon din Prison Break?

Previous article10 piese romanesti care implinesc 10 ani in 2017!
Next articleFestivalul Hellfest prezentat in stilul Game of Thrones
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.