A aparut un nou trailer pentru sezonul 5 din Prison Break

0
6

Pentru cei ce n-au aflat inca, pe 4 aprilie 2017 serialul Prison Break revine cu al cincilea sezon.

Dupa 8 ani de pauza, serialul cu care-am facut cu totii binging prin 2007-2008 (in special primul sezon), incearca sa ne readuca in lumea lui Michael Scofield, care se pare ca n-a murit de fapt.

Incerc sa nu-mi fac mari asteptari de la acest nou sezon pentru ca ultimele 2 sezoane au fost foarte trase de par si finalul a fost foarte dezamagitor. M-a plictisit atat de tare incat am reusit sa vad ultimele 5 episoade din sezonul 4 abia in 2012, desi el se terminase in 2009.

Din trailerul lansat zilele-astea pare insa ca o sa fie interesant, asa ca o sa-i dau o sansa. Din pacate, sau din fericire, asta ramane de vazut, noul sezon va avea doar 9 episoade. Probabil ca nici producatorii n-au vrut sa riste mai mult si au vrut sa vada cum o sa prinda acest reboot.

Eu ma bucur insa ca o sa-l revedem pe Robert Knepper in rolul lui T-Bag. In urma cu doi ani, la East European Comic Con am avut ocazia sa-i pun cateva intrebari si mi-a placut foarte mult cat de deschis si cat de “nefioros” este in viata reala.

Voi ce asteptari aveti de la noul sezon din Prison Break?

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.