10 festivaluri din Europa la care sa mergi in 2017!

0

Suntem abia la inceputul anului, insa e bine sa-ti faci planurile pentru vara inca de-acum. Si ce poate fi mai fain decat un festival de muzica mai ales cand oferta este atat de variata si e imposibil sa nu gasesti macar o trupa pe care sa vrei sa o vezi live.

Pentru a veni in ajutorul vostru, am zis sa fac o lista cu 10 festivaluri din Europa la care merita sa mergi anul acesta. La unele dintre ele am fost in anii trecuti, deci pot sa confirm daca e fain sau nu, iar la altele mi-as dori sa merg fie anul acesta, fie pe viitor.

Le-am ales pe cele la care chiar mai puteti sa prindeti bilete (sorry Glastonbury & Tomorrowland) si care sunt cat de cat accesibile atat ca pretul abonamentelor, cat si ca transport pana acolo.

Iata asadar, recomandarile mele in ordine cronologica, asta ca sa va fie mai usor de programat.

4INmusic Festival – Zagreb – 19-21 iunie 2017

Probabil cel mai ieftin festival din lista asta, dar care nu duce lipsa de un line-up atractiv in fiecare an este INmusic Festival, ce are loc anual in capitala Croatiei inca din 2006.

Printre numele anuntate pana acum se numara Kasabian, Arcade Fire sau Alt-J, insa pentru doar 42 de euro, eu zic ca merita experienta.

De ajuns se ajunge un pic mai greu, insa tot cam 12-13 ore faci cu masina pana acolo (din Bucuresti)

Daca nu te tenteaza o plecare in afara tarii am facut si-o lista a festivalurilor de anul acesta din Romania.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.