10 festivaluri din Europa la care sa mergi in 2017!

0

Suntem abia la inceputul anului, insa e bine sa-ti faci planurile pentru vara inca de-acum. Si ce poate fi mai fain decat un festival de muzica mai ales cand oferta este atat de variata si e imposibil sa nu gasesti macar o trupa pe care sa vrei sa o vezi live.

Pentru a veni in ajutorul vostru, am zis sa fac o lista cu 10 festivaluri din Europa la care merita sa mergi anul acesta. La unele dintre ele am fost in anii trecuti, deci pot sa confirm daca e fain sau nu, iar la altele mi-as dori sa merg fie anul acesta, fie pe viitor.

Le-am ales pe cele la care chiar mai puteti sa prindeti bilete (sorry Glastonbury & Tomorrowland) si care sunt cat de cat accesibile atat ca pretul abonamentelor, cat si ca transport pana acolo.

Iata asadar, recomandarile mele in ordine cronologica, asta ca sa va fie mai usor de programat.

3Nova Rock – Nickelsdorf – 14-17 iunie 2017

Inca din 2005 Nova Rock s-a pozitionat ca unul din cele mai tari festivaluri de muzica rock din Austria. O parte din trupele care-au cantat la prima editie se vor afla pe afis si anul acesta. Ma refer in special la Green Day si System of a Down, care alaturi de Linkin Park si Blink-182 alctatuiesc un careu foarte atractiv ca headlineri.

La editia de anul acesta ii mai puteti vedea si pe Pendulum in varianta reunita live, pe Slayer, Fatboy Slim, Simple Plan, Good Charlote si pe multi multi altii.

Abonamentele costa 173 de euro si le puteti cumpara chiar de pe eventim de la noi. De ajuns acolo, se ajunge usor cu masina, dupa un drum de vreo 12 ore, daca plecati din Bucuresti.

Daca nu te tenteaza o plecare in afara tarii am facut si-o lista a festivalurilor de anul acesta din Romania.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.