Foo Fighters, headliner la festivalurile din Europa in 2017!

Dupa cateva zile de teasing pe pagina oficiala de Facebook, formatia Foo Fighters a anuntat primele concerte din Europa din 2017. Asa cum era de asteptat, trupa americana va concerta la cateva festivaluri mari vara anului viitor.

Asadar, daca vreti sa-i vedeti live anul viitor, va trebui sa va cumparati abonamente la urmatoarele festivaluri. Ca sa fie mai usoara alegerea, am adaugat si trupele mari confirmate deja alaturi de Foo Fighters.

  • 29 iunie 2017 – Open’er – Polonia (+ Radiohead si Prophets of Rage)
  • 30 iunie 2017 – Roskilde – Danemarca (+Moderat si Trentemoller)
  • 2 iulie 2017 – Rock Werchter – Belgia (+ System of a Down, Radiohead si Linkin Park)
  • 6 iulie 2017 – Mad Cool Festival – Spania (+ Green Day)
  • 7 iulie 2017 – NOS Alive – Portugalia (+ Depeche Mode)

E posibil ca in curand sa mai fie anunte si alte festivaluri, iar ca o previziune personala, cred ca vor fi headlineri si la Glastonbury anul viitor. Acolo insa oricum nu mai sunt bilete, deci nu prea mai conteaza acum.

Eu am avut ocazia sa-i vad live in 2011 in Irlanda la Oxegen si-am fost uimit de energia lui Dave Grohl. Din pacate si-au anult concertul de anul trecut de la Rock Werchter si i-am ratat, insa poate ma revansez anul viitor. Cu siguranta sunt de vazut live si nu doar o data

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.