Cum e sa te joci Red Alert 2 in Realitate Virtuala

Realitatea Virtuala devine din ce in ce mai prezenta in viata noastra, iar jocurile dedicate acestei platforme evolueaza din ce in ce mai mult.

Acum o luna am avut sansa de a ma juca cateva ore la un studio de Realitate Virtuala si am fost uimit de cat de tare e treaba asta.

De la “urcat” pe Everest, explorat fundul oceanelor sau desene 3D la tras cu arcul sau impuscat zombie sau roboti, posibilitatile sunt infinite.

red-alert-2-vr

Ei bine, Ádám Horváth, un dezvoltator al engine-ului Unreal 4 ne ofera experienta unui joc de strategie clasic acum si in realitate virtuala: clasicul Command & Conquer: Red Alert 2.

Chiar ma gandeam cum ar arata un joc de strategie in aceasta forma si urmarind demo-ul de mai jos m-am convins ca poate fi o experienta foarte misto.

Nu cred ca sunt sanse foarte mari sa avem si noi ocazia sa ne jucam Red Alert 2 in VR, insa macar putem vedea care ar putea fi viitorul pentru genul RTS (Real Time Strategy) in aceasta platforma.

Voi ce joc clasic ar vrea sa jucati in Realitate Virtuala?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.