Voteaza festivalurile romanesti la European Festival Awards 2016

Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, va invit sa votati si anul acesta festivalurile romanesti nominalizate la European Festival Awards. Anul trecut acest demers s-a dovedit a fi de bun augur, iar Untold a plecat acasa cu titlul de Best Major European Festival.

A fost pentru prima data cand un festival aflat la prima editie a castigat acest premiu, iar asta i-a incurajat pe si mai multi straini sa ne viziteze tara si sa participe la Untold anul acesta.

In 2016 avem nu mai putin de 6 festivaluri romanesti nominalizate la 4 categorii, iar voi le puteti vota pe toate. Iata lista completa

Best Major Festival

  • Untold

Best Medium-Sized Festival

  • Electric Castle
  • Summer Well

Best Small Festival

  • Jazz in the Park
  • PLAI
  • Revolution Festival

Best New Festival

  • Revolution Festival

Puteti vota pana pe 31 octombrie 2016, iar primele 10 cele mai votate festivaluri ale fiecarei categorii vor intra in “finala” acolo unde vor fi jurizate de catre 25 de promoteri de festivaluri din 10 tari diferite. Votul publicului va reprezenta 25% din nota finala, iar castigatorii vor fi anuntati la inceputul anului viitor.

Partea buna e ca puteti castiga bilete VIP la toate festivalurile castigatoare din competitie, asa ca eu zic ca merita sa va alocati 2 minute sa votati si voi. Trebuie doar sa alegeti festivalurile voastre preferate din listele pentru fiecare categorie de aici, iar la final sa va lasati numele si adresa de e-mail.

Fie ca cel putin un festival romanesc sa iasa castigator si anul acesta!

// voturile mele sunt cele cu bold

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.