Untold Festival a castigat Best Major Festival la Europe Festival Awards 2015!

In cadrul galei Europe Festival Awards ce a avut loc in aceasta seara la Groningen in Olanda, Untold Festival a primit premiul pentru Best Major Festival.

Cred ca nu are rost sa va spun ce inseamna acest premiu pentru un festival romanesc. Felicitari Untold ! Abia astept sa ne revedem in august!

untold FestivAL - BEST MAJOR EUROPEAN FESTIVAL

Lista completa a castigatorilor o gasiti aici

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. Felicitari organizatorilor. Dar din pacate asta va fi inca o scuza pentru cei care ofera cazare, ca sa explice de ce au crescut preturile de la ~150RON pe noapte pe camera la minim 600 RON. Sper ca organizatorii Untold vor veni si ei cu oferte de cazare, la preturi decente.

    • tu ca organizator nu poti sa combati nesimtirea celor care ofera cazare. Dar pe de alta parte, pretul creste in functie de cerere si oferta. Astea sunt dezavantajele unui festival in oras.

      Cel mai bine ar fi daca organizatorii ar amenaja o zona de camping generoasa foare misto in apropiere de zona de concerte

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.