O surpriza de nepretuit

Cum ar fi sa strabati 400 km pentru un festival, sa ajungi la hotel stiind ca ai cazarea asigurata, iar la receptie sa ti se zica faptul ca nu mai au locuri si ca trebuie sa imparti camera cu inca 5 persoane necunoscute?

Nu cred ca ti-ar prinde bine. Daca mi s-ar fi intamplat mie cu siguranta as fi reactionat mult mai diferit decat au facut-o cei doi protagonisti ai clipului de mai jos.

Insa cum ar fi ca cei cinci “colegi de camera” sa fie chiar membri trupei tale preferate? Eu zic ca de nepretuit.

Cei de la Mastercard au promis experiente de nepretuit la Electric Castle si iata ca s-au tinut de cuvant. Ma bucur ca cei de la Alternosfera au acceptat aceasta idee si ma bucur si mai mult pentru Radu.

Stiu cat de fain poate fi sentimentul de a te intalni cu trupa ta preferata dupa zeci de concerte in care i-ai privit din primele randuri.

Totul a inceput cu o simpla intrebare pe pagina Electric Castle, in care se cauta cel mai mare fan Alternosfera, iar de-acolo a prins forma Surpriza de Nepretuit™ pe care-ati vazut-o mai sus.

Ideea de PricelessSurprise a inceput in 2014 si de-a lungul timpului mai multi posesori de card Mastercard au avut parte de astfel de surprize in intreaga lume. Preferata mea este aceasta:

Iata ce-au facut cei de la Mastercard anul trecut la TIFF:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.