Experienta de nepretuit la Electric Castle 2016

Iata ca a venit in sfarsit si momentul mult asteptat: Electric Castle si-a deschis ieri portile pentru a patra oara, anul acesta inca din Ziua 0 si ne asteapta un week-end prelungit, ce se va incheia cu cea mai electrica zi de luni dintre toate.

Ieri dimineata mi-am impachetat bagajul si mi-am luat tot ce are nevoie orice festivalier care se respecta: cort, saltea, sac de dormit, hamac, portavoce, pelerina de ploaie, cizme de cauciuc, steag si o undita pe post de bat, tricouri de schimb, hanorace, aparat foto si era sa zic si bani… Numai ca anul acesta la Electric Castle nu am nevoie de bani cash.

electic

Merg la Electric Castle de la prima editie si a devenit inca de atunci festivalul meu preferat din Romania. Mi-a placut foarte mult atmosfera si modul in care a fost organizat, astfel incat sa te poti bucura la maxim de experienta unui festival de muzica. A devenit foarte rapid genul ala de festival la care te duci pentru atmosfera, indiferent de line-up.

Anul acesta festivalul este mult mai mare si este amenajat foarte fain. Cred ca este cel mai instagramabil festival din Romania, fiind o groaza de locuri faine de plimbat si de pierdut vremea.

EC 16

Chiar daca n-am fost anul trecut, m-am bucurat cand am aflat ca au implementat plata la festival prin intermediul cardurilor contactless. Si anul acesta cardurile MasterCard si Maestro sunt cardurile preferate ale festivalierilor electrici, iar pentru aceasta editie lucrurile se simplifica si mai mult: vom putea plati direct prin intermediul bratarii de acces, iar partea cea mai tare e ca putem sa ne incarcam bratara direct de pe card.

Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti pe site-ul festivalului si sa va inregistrati bratara, pe care sa o legati de cardul MasterCard. Scapi de cozi si de griji si te bucuri de o experienta #denepretuit la Electric Castle. Cei de la MasterCard au pregatit o zona speciala in cadrul festivalului, acolo unde cel mai probabil o sa ma gasiti si pe mine, insa cel mai bine urmariti hashtag-urile #denepretuit si #electriccastle de pe retelele sociale.

Ca sa vedeti cat e de simplu, va invit sa urmariti episodul 64 din #PanDaily in care va prezint cum a fost in ziua 0 de la Electric Castle Festival.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.