Castiga o invitatie dubla la concertul Imagine Dragons

Pe 2 martie 2016 avem sansa sa-i vedem pe Imagine Dragons la Bucuresti. Este vorba de proiectia show-ului Smoke+Mirrors cu care trupa americana “a colindat” intreaga lume anul trecut.

Fanii din Romania au ocazia sa urmareasca acest concert in format 4K si cu sunet Dolby Atmos, adica cea mai buna experienta cinematografica din punct de vedere vizual si audio.

Smoke+Mirrors va fi transmis pe 2 martie in intreaga lume pentru o singura data, iar la Bucuresti il puteti vedea la Grand Cinema&More, pretul biletelor fiind foarte accesibil.

Eu pun insa la concurs o invitatie dubla la aceasta proiectie pentru ca vreau sa iau cu mine si un cititor fidel pasionat de concerte si in special de Imagine Dragons.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in tragerea la sorti este sa-mi lasi un comentariu in care sa-mi spui:

 • Cand ai descoperit trupa Imagine Dragons si ce inseamna pentru tine muzica lor?

Concursul se incheie saptamana viitoare, pe 24 februarie mai exact, atunci cand voi anunta si fericitul castigator. Nu uita sa lasi si o adresa de e-mail valida ca sa te pot contacta in cazul in care vei castiga.

Mult succes!

Update:

Castigatoarea este: Ana-Maria Dumitrascu. Va multumesc tuturor pentru participare si nu uitati ca mmai puteti gasi bilete la proiectie pana pe pe 2 martie.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

 1. Am descoperit Imagine Dragons prin clasa a 10a (asta inseamna in urma cu vreo trei ani) cand ma luptam anxietatea si cam pierdeam. Prima melodie a lor pe care am ascultat-o, care a ramas melodia mea preferata de la ei, a fost Demons.
  Muzica celor de la Imagine Dragons inseamna pentru mine un pic de speranta si o amintire continua ca pot invinge orice :)

 2. I-am descoperit pe băieții ăștia când abia lansaseră clipul de la Radioactive, fără să mai fi auzit de ei la radio sau oriunde, și, cum fac la orice trupă ce-mi încântă timpanele, am ascultat și alte melodii și le-am dat respectul meu pentru ceea ce fac.
  Pe lângă faptul că versurile lor mă calmează, îmi dau și un fel de încredere-n mine, ceea ce e oleacă mai bine decât alte trupe de care-am dat random. Îți oferă un alt fel de sentiment față de oricare alții din categorie cu ei.

 3. Am descoperit trupa in clasa a 11-a si ce inseamna pentru mine? Inseamna mult. Una dintre melodiile lor reprezinta cea mai importanta relatie pe care o am. Am auzit melodia cand am iesit la prima intalnire cu prietenul si peste timp a devenit melodia noastra. Chiar daca nu mai suntem nimic mai mult decat amici, acea melodie inseamna la fel de mult.

 4. Pe Imagine Dragons i-am descoperit o data cu single-ul It’s time, care a devenit in scurt timp cea mai motivanta piesa a anului 2012 pentru mine si m-a facut sa indraznesc mai mult in tot ceea ce intreprind. Dupa ce am ascultat albumul Night Visions m-a hotarat sa ii vad live, asa ca in iulie 2014 eram la Lisabona la Nos Alive unde au fost exceptionali, energia debordanta si comunicare cu publicul fiind punctele forte.
  Muzica lor pentru mine inseamna libertate si increderea ca pot si voi reusi orice si mi-ar placea sa ii revad la Grand Cinema&More.

 5. Imagine Dragons au aparut in universul multidimensional al meu in liceu. Cred ca eram prin clasa a 10-a cand Radioactive nu mi-a lasat creierul in pace pentru o luuuuuunga perioada de timp. Muzica acestor artiști e echivalenta cu o doza semnificativă de endorfine pentru mine. De fiecare data cand le ascult melodiile, imi este transmisă o stare de eliberare, de libertate. Efectiv, ma simt ca un adevărat warrior.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.