Astfel de controlori ne-ar trebui si noua in RATB

Cu totii avem cel putin o poveste nu tocmai fericita legata de controlorii de pe RATB. Ba ca ne-au prins facand blatul, ba ca i-am vazut bruscand alti calatori, cert este ca mai devreme sau mai tarziu tot ne vom intalni cu ei.

De cand mi-am propus insa sa nu mai incalc legea n-am mai mers fara bilet, ba chiar mi l-am validat chiar si la 5:40 duminica dimineata. Pentru ca oricat de mult s-ar spune ca “ne fura” ei, pana la urma este un serviciu de care beneficiez si e normal sa platesc pentru el.

Iata insa cum sunt controlorii din Amsterdam si ce surprize iti poate oferi o simpla calatorie cu tramvaiul.


Oare cum ar fi sa vrei si tu sa mergi spre birou si sa te trezesti ca vine Armin van Buuren (sau pune tu aici un artist de-al tau preferat) sa-ti ceara biletul? Si culmea ar fi sa n-ai bilet si sa nu-ti dea si tie un bilet la premiera show-ului lui?

Mai multe despre surpriza pe care le-a facut-o DJ-ul olandez calatorilor din Amsterdam si despre show-ul Armin Only: Embrace am scris pe Urban.ro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. Cam cum credeți ca ar reacționa un astfel de controlor prezentat de d-voastră dacă ar fi nevoit sa facă control în mijloacele de transport în comun din România?

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.