Stiu cine sunt cei cinci regi de la Untold Festival 2016

Urmarind stirile de dupa castigarea de catre Untold a titlului de Best Major Fesstival la Europe Festival Awards si urmarind indiciile postate pana acum de catre organizatori, cred ca stiu cine vor fi cei cinci headlineri din zona EDM de la editia de anul acesta.

Conform clasamentului Top 100DJs realizat de DjMag, primii cinci DJ de pe aceasta lista sunt, in ordinea numerelor de pe tricou: Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren si Tiesto.

Kings of Untold Festival 2016

Banuiala mea este ca tot ei vor fi cei “cinci regi” ai Untold Festival in 2016. Momentan a fost anuntat doar Tiesto, iar daca urmatorul nume confirmat va fi Armin van Buuren, o sa fiu si mai convins ca banuiala mea este corecta.

Cel mai bun show de anul trecut a fost al lui Armin si alegerea inteleapta ar fi ca si anul acesta sa fie prezent la Cluj. Despre Martin Garrix nu stiu ce sa spun insa. A avut un end show fain la Sziget anul trecut, dar nu am fost dat pe spate.

Pe Hardwell nu l-am urmarit deloc, deci prefer sa nu-mi dau cu parerea, iar despre Dimitri Vegas & Like Mike am de asemenea cuvinte de lauda, insa sper sa vina cu un set mai bun la Untold in 2016.

Daca am dreptate sau nu, ramane de vazut.

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. Nu ma pricep mai deloc la industria asta a muzicii electronice, dar nu inteleg de ce e asa de important topul ala si de ce vorbeste lumea mai mult de el decat de muzica produsa de artisti.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.