12 de ore de distractie la Bloggers Lan Party 9! Hai si tu!

Sambata aceasta are loc cea de-a noua editie Bloggers Lan Party, un eveniment organizat de Eventur in cadrul caruia o mana de bloggeri si cititorii lor se joaca pe PC-uri, pe console, pe telefoane sau, mai nou, chiar si boardgame-uri.

Editia precedenta a fost probabil cea mai buna de pana acum, insa sunt convins ca sambata lucrurile vor sta mult mai bine.

Bloggers Lan Party A9

Asta pentru ca in sfarsit o sa ne jucam Starcraft (si nu orice Starcraft, ci Legacy of the Void, cel mai recent aparut joc din serie) si pentru ca distractia va dura mai bine de 12 de ore.

In plus, o sa ne jucam Guitar Hero, Mortal Kombat X, FIFA 16, Hearthstone pe noile telefoane HTC A9 si o sa aduc din nou Exploding Kittens si poate si varianta de boardgame pentru World of Tanks. Cu siguranta cei prezenti nu se vor plictisi, indiferent de cat vor sta la Bloggers Lan Party.

Asa cum v-am obisnuit, voi lua alaturi de mine si un cititor al blogului, pasionat de gaming, care va avea acces la toata nebunia de sambata.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa-mi lasi un comentariu la acest articol in care sa-mi spui:

Cu ce rasa preferi sa joci Starcraft si de ce?

Concursul se incheie vineri, asa ca va invit sa va grabiti cu raspunsurile, pentru ca tot atunci voi anunta si fericitul castigator!

Randomul fie cu voi!

Update:

Randomul a fost cu Cezar de data asta! Ne vedem maine!

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. Prefer Protoss pentru ca Sorin Chineata a zis ca nu vrea sa ma mai ia cu el indiferent daca castig si de data aceasta pe blogul lui :(

  2. Nu stiu unde am mai intalnit un review legat de acest eveniment, sunt sigura ca am mai gasit pe undeva. Mi s-a si povestit despre desfasurarea lui de un prieten(nu a luat parte dar nici nu l-am intrebat exact de unde stie), inca din entuziasmul lui mi-am dat seama ca a fost foarte frumos, nu vreau sa-mi imaginez in ce mod mi-ar fi povestit daca ar fi fost acolo.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.