Bloggers Lan Party 8 – probabil cea mai buna editie de pana acum

In urma cu vreo trei ani, Toma a avut o idee nebuna de a aduna bloggerii pasionati de gaming in Lan Party-uri “ca pe vremuri”. Era un mod de a ne reintoarce la copilarie si de a uita, macar pentru cateva ore de deadline-uri, brief-uri, rapoarte si alte nebunii.

Usor, usor, evenimentul a crescut si iata ca de la 16-20 de participanti cati ne adunam la primele editii, ieri, la Bloggers Lan Party am fost, daca nu ma insel, peste 60 de persoane, la ceea ce eu zic ca a fost cea mai buna editie de pana acum.

Bloggers Lan Party - 8

Cel mai fain a fost ca am avut unde alege. Fie ca ne-am intrecut in turnee de Hearthstone, FIFA 15 peste asteptari sau Mortal Kombat X, fie ca am incercat sa luam premiul celor de la HTC ajungand la un nivel cat mai mare la jocul DUET sau ne-am jucat DOTA 2, Team Foretress 2 sau boardgames, nu cred ca a fost careva care sa se fi plictisit la BLP 8.

Pentru mine editia asta s-a impartit intre Hearthstone, la care chiar am reusit sa castig cateva meciuri si sa deblochez nise deck-uri si cel mai nou joc din colectia mea de boardgames – Exploding Kittens.

Exploding Kittens

Am vazut foarte multi participanti noi si am reusit sa ma si imprietenesc cu cativa dintre ei. Mi se pare foarte fain ca fiecare blogger invitat poate aduce alaturi de el si cate un cititor. E o ocazie foarte buna si pentru noi, bloggerii, de a ne cunoaste publicul cititor.

Din pacate insa, a trebuit sa plec mai devreme de data asta, pentru ca trebuia sa ajung si la Summer Well, dar m-am reintalnit cu gasca la after party-ul din Shoteria, acolo unde am avut parte de alt fel de provocari.

Bloggers Lan After Party

 

Va las acum cu un material realizat de Digi direct de la eveniment si cu mai multe poze pe pagina de Facebook – Bloggers Lan Party, pe care va invit sa o urmariti pe viitor pentru urmatoarele editii.

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Bloggers Lan Party 8 a fost un eveniment Eventur powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUSCalifShoteria si NativeBox.ro, cu sustinerea Impact Hub.

 

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.