Dau doua invitatii duble la concertul Club Des Belugas

Vineri, 23 octombrie 2015 se anunta o seara foarte plina de concerte in Bucuresti. Avem de ales intre Club des Belugas la Scala Floreasca, o locatie noua in Parcul Floreasca din capitala, Pendulum (DJ Set) la Arenele Romane, Emir Kusturica in Beraria H, Coma in Bounce sau Tapinarii si Timpuri Noi in Quantic Pub.

Cu siguranta mai sunt si alte evenimente, dar astea mi-au sarit mie in feed in ultima vreme. Ce-i drept e bine ca avem de unde alege pentru ca sunt concerte pe toate gusturile.

Club Des Belugas - Scala Floreasca

Recomandarea mea pentru aceasta seara este insa concertul Club Des Belugas. I-am descoperit destul de tarziu, recunosc, abia anul trecut si m-au cuncerit cu piesele lor pe care le-am tot avut pe repeat pe Deezer.

M-am bucurat tare mult cand i-am vazut live la Untold Festival si mi-a placut atmosfera de la concertul lor. Sunt convins ca o sa fie la fel de misto si vineri la Scala Floreasca asa ca vreau sa va iau si pe voi cu mine.

ziua 2-11

Pun la bataie doua invitatii duble, iar pentru a intra in concurs trebuie doar sa-mi spuneti in ce an s-a infiintat formatia Club Des Belugas.

Concursul se incheie joi, atunci cand o sa aleg si cei doi fericiti castigatori. Sa-mi lasati o adresa valida de e-mail pentru a va putea contacta in cazul in care veti castiga.

Mult succes!

Update:

Cei doi castigatori sunt: luciana si Georgiana. Va rog sa va verificati adresele de e-mail pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

Multumesc tuturor pentru participare!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

12 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.