Cum am plecat cu un premiu de la Concursul National de Barbi si Mustati

Weekend-ul acesta, in cadrul International Tattoo Convention a avut loc cea de-a doua editie a Concursului National de Barbi si Mustati din Romania, organizat de Barbosi in colaborare cu The Beard Brothers.

Daca anul trecut aveam barba mult prea mica si am ratat si deadline-ul inscrierilor si m-am multumit doar cu facut poze, iata ca de data asta m-am decis sa si particip.

Concursul National de Barbi si Mustati II - 05

Trebuie sa recunosc ca unul din motivele pentru care mi-am lasat barba a fost si acela de a participa la acest concurs simbolic.

Nu m-am inscris cu gandul de a castiga ceva, ci simpla participare pentru a sustine comunitatea barbosilor din Romania imi era suficienta.

Concursul National de Barbi si Mustati II - 01
La un pahar de… vorba

Alaturi de mine au fost in concurs multi barbosi, unii mai “incepatori”, altii mai “veterani”, dar si cativa mustaciosi. Ne-am intalnit in backstage inainte de “defilare” la un pahar de licori magice si am discutat probleme existentiale ale barbosilor.

La un moment dat ni s-a alaturat si Cosmina Pasarin, MC-ul evenimentului, care cred ca s-a simtit foarte bine printre atatia barbosi.

Concursul National de Barbi si Mustati II - 02
we <3 Cosmina

Am fost apoi impartiti in doua categorii, in functie de lungimea barbii, in vreme ce mustaciosii au avut categoria lor separata.

Fiecare a avut apoi sansa de a se face remarcat, atat prin podoaba faciala, cat mai ales prin atitudine, costumatie si prezenta scenica pentru a obtine voturile juriului si aplauzele publicului.

Concursul National de Barbi si Mustati II - 07
Barbosi veterani

Eu habar nu aveam cum sa ma imbrac pentru acest concurs asa ca am zis ca cea mai la indemana varianta e sa fiu eu insumi asa m-am inspirat de caricatura pe care-am primit-o cadou de ziua mea si care ma reprezinta cel mai bine: barba, bratarile de la festivaluri, steagul si medaliile de la concursurile de alergat.

Zis si facut. Am pus tricoul pe mine, mi-am aranjat un pic barba, am luat medalia de la Berlin si evident, steagul Romaniei, si m-am indreptat spre Palatul Bragadiru.

Concursul National de Barbi si Mustati II - 06
If you touch my beard, I’ll touch your…

Se pare insa ca am facut o alegere destul de buna pentru ca am facut o impresie buna publicului, iar conform “aplauzometrului” am primit cele mai multe reactii atunci cand am urcat pe scena.

Asta mi-a adus premiul pentru “Cea mai Populara Barba”, lucru care recunosc ca m-a luat prin surprindere si m-a si bucurat, evident.

Concursul National de Barbi si Mustati II - 09
Am plecat acasa cu o “icoana” noua

A fost un concurs fain in cadrul caruia am intalnit oameni misto. Pe unii ii mai stiam si de la alte evenimente cu barbosi, iar pe altii sper sa-i mai reintalnesc si cu alta ocazie.

Sper ca acest concurs sa continue si anul viitor si sa adune la start si mai multi participanti si tin sa-i felicit inca o data pe fratii Barbosi pentru organizare. Sunt convins ca n-a fost usor.

Concursul National de Barbi si Mustati II - 08
Am intalnit si barbosi fericiti

Multumim de premii si sutinere: evomag, top-man.ro,thegroomlab.com, Falx Studio, Caciula.me, Jameson Irish Whiskey, Mr. Blade – Barber Shop, NERV, Bastart – Back to cool., Skandal, Boule Romania, Dromian Leather, Partial Color.

Foto via Radu Fugaerescu (Babrosi ), ca eu eram pe scena :))

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.