Duminica seara, la Turbohalle, a avut loc primul concurs de barbi si mustati din Romania, in cadrul International Tatttoo Convention 2014.

A fost o competitie amicala, in care au fost inscrisi vreo 18 barbosi si mustaciosi, impartiti in trei categorii, in functie de marimea barbii. Iata ca la acest concurs, chiar a contat marimea… .

Primul concurs de barbi si mustati-41

Am avut asadar, 5 concurenti la categoria “barbute”, adica barbi de vreo 2-3 luni, vreo 11 concurenti la “barbi serioase” si doar doi concurenti la categoria “mustaciosi”.

Prezentator a fost Teo, un barbos celebru pentru glumele sale bune, care a stiut sa intretina atmosfera foarte bine. Premiile s-au dat “la mustata”, dar fiecare invigator a castigat pe barba lui “o bucata de lemn” (adica premiul I), “o bucata de hartie” (adica diploma de participare) si cateva produse de ingrijire a barbii.

Concursul a fost organizat de Barbosi, comunitatea barbosilor si mustaciosilor din Romania si ma bucur ca am fost si eu alaturi de ei la aceasta prima editie. La anul poate chiar reusesc sa am inscriu din timp si sa apar si eu pe beardwalk.

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.