8 aug – blp 8

Sambata, 8 august 2015 are loc editia cu numarul 8 a Bloggers Lan Party, un eveniment devenit deja traditional loc de intalnire pentru bloggerii pasionati de gaming si pentru cititorii lor. Daca data trecuta am facut bataturi la degete de la jucat Mortal Kombat X, iata ca de data asta ne asteapta noi provocari.

Va fi cea mai complexa editie de pana acum si ne vom intrece in competitii simultane pe PS4, PC, mobile si chiar si boardgames. Ba mai mult, se lasa si cu un Bloggers Lan Afterparty in Shoteria.

Bloggers Lan Party 8

Evident ca un astfel de eveniment nu putea avea loc fara sustinerea unor parteneri, asa ca e de mentionat ca vom beneficia de Internet de foarte mare viteza de la Digi Net si vom avea acces si la platforma Digi Play. De asemenea, turneul de FIFA 15 este sustinut de Flanco astfel ca ne asteapta premii surprize din partea lor.

Vom fi in siguranta gratie celor de la Bitdefender, iar cel mai priceput la un joc surpriza pe Android va pleca acasa cu un HTC One M9. Snack-urile dintre jocuri vor fi asigurate de NativeBox.ro, iar la pranz vom servi bunatati de la Calif.

Pandutzu - BLP8

Si daca pana acum nu v-am convins, va mai zic si ca pe langa deja traditionalele Mortal Kombat X, FIFA 15 si  Team Fortress 2 o sa ne jucam si Hearthstone (eu habar n-am cum se joaca), Catan si alte boardgame-uri, iar pentru ca tocmai l-am primit, voi aduce si eu Exploding Kittens, adica cel mai popular joc “finantat” de pe Kickstarter.

Daca vrei sa faci si tu parte din comunitatea Bloggers Lan Party si vrei sa mergi impreuna cu mine la evenimentul de sambata, tot ce trebuie sa faci este sa-mi raspunzi printr-un comentariu la acest articol la urmatoarea intrebare:

Ce skill-uri crezi ca mi s-ar mai potrivi daca ar fi sa am o carte de genul celei de mai sus in Hearthstone?

E un fel de concurs fulger pentru ca incepe azi si se termina tot azi, la ora 18:00, atunci cand o sa aleg prin intermediul tovarasului random.org un castigator. Asa ca baga repede un comentariu si vedem pe urma daca ne si intalnim la BLP 8, sambata 8 august, dupa ora 11:00 la Impact Hub.

Update:

Random punct org a grait ca la BLP 8 vine Catalin. Multumesc tuturor pentru participare!

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUSCalifShoteria si NativeBox.ro, cu sustinerea Impact Hub.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. Are rost sa iti spun vreo carte ? In conditiile in care putem sa ii rupem pe toti la MKX ? Rank 151 cu Scorpion ;)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.