Cred ca aveam vreo 4-5 ani cand am facut cunostinta cu jocurile “pe televizor”. Habar n-aveam pe vremea aia ca numele lor oficial era de “console”, dar hei, cui ii pasa?

Pe langa celebrele Mario, Sonic sau ceva jocuri cu masini, probabil cel mai mult m-am jucat Mortal Kombat. Nici nu mai stiu cate manete s-au stricat subit din cauza asta sau cate bataturi aveam la degete, dar cert este ca se lasa uneori cu suparari de cateva saptamani din pricina acestui joc.

Bloggers Lan Party 7 - Mortal Kombat X

Weekend-ul asta am avut sansa sa joc cea mai noua versiune a acestui joc – Mortal Kombat X – proaspat lansata saptamana trecuta pe Play Station 4 si X Box One. Cred ca numai pentru jocul asta si merita sa-ti iei o astfel de consola.

Grafica e absolut dementiala si chiar daca gameplay-ul a ramas acelasi (a se citi – apesi pe butoane random pana lovesti ceva), parca altfel se vede cand ii dai un pumn lu Sub-Zero.

Bloggers Lan Party 7

Toata nebunia s-a intamplat cu prilejul celei de-a saptea editii a Bloggers Lan Party, un eveniment care deja devine traditional loc de intalnire pentru bloggerii pasionati de gaming si pentru cititorii lor.

S-a vazut ca n-am mai jucat de mult Mortal Kombat si mi-am cam luat-o in competitiile oficiale dintre bloggeri vs. cititori, dar e important ca toata lumea a fost pe modul de relaxare si nu s-a lasat cu monitoare sau capete sparte.

Bloggers Lan Party 7 - pandutzu si victoria

Pe langa MK, ne-am “impuscat” un pic si la Quake Live si am plecat in cautarea “inteligentei” sau la “impins vagoane” la Team Fortress 2.

A fost o reintoarcere la copilarie, pentru ca usor, usor, ne dam seama ca printre atatea deadline-uri, responsabilitati si taxe de platit la stat, e important sa nu uitam sa ne mai si relaxam din cand in cand.

Bloggers Lan Party 7 - pandutzu 01

Va invit sa urmariti reportajul facut de Digi de la fata locului, iar pentru mai multe poze, apelati cu incredere la pagina de facebook Bloggers Lan Party.

Foto: Alin Popescu

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Bloggers Lan Party 7 a fost un eveniment Eventur susținut de Digi Net, ManvehutBitdefender AntivirusLogitech și Likeit, cu susținerea Impact Hub.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.