Pe cine trimit la Padina Fest? (concurs)

In perioada 23-26 iulie, pe platoul Padina din Muntii Bucegi are loc cea de-a sasea editie a Padina Fest. Am fost la ultimele doua editii (2013 si 2014) si pot confirma ca este o atmosfera foarte faina acolo si merita sa va petreceti patru zile la acest festival.

In timpul zilei au loc evenimente sportive si activitati recreationale din cele mai indraznete – Maratonul Bucegilor, catarari pe stanca, rapel sau tiroliene, ateliere de aventura, iar serile sunt dedicate in exclusivitate concertelor.

Program Padina Fest 2015

Se anunta un line-up foarte fain si anul acesta cu Alternosfera, Suie Paparude, Robin and The Backstabbers, Luna Amara, Firma si multi altii.

Pe mine anul acesta ma tenteaza si mai mult acest festival pentru ca ma gandeam sa particip si la “Maratonul Bucegilor“, o competitie de trail-running de pe platoul unde are loc festivalul pana la Varful Omu.

Padina Fest 2014 -47

[divider2]

Castiga 3 invitatii duble la Padina Fest

Pentru ca vreau sa traiti si voi experienta unui astfel de festival, ofer la concurs 3 invitatii duble, iar tot ce trebuie sa faceti este sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:

“Ce trupa iti doresti sa vezi cel mai mult la Padina Fest si de ce?”

Concursul dureaza pana miercuri, 22 iulie, atunci cand voi anunta si fericitii castigatori cu ajutorul fratelui random.org.

Hai s-aveti succes si distractie maxima la festival!

[divider2]

Update:

Cei 3 castigatori sunt Cozmin Vasile, Loredana Vlaicu si Mihai. O sa va contactez pe mail sau pe Facebook pentru detalii. Felicitari si distractie placuta!

Iata si tragerea la sorti.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

11 Comments

  1. Robin And The Backstabbers pentru ca eu si prietena mea cea mai buna suntem cele mai mari fane si mergem la toate concertele la care putem

  2. Categoric imi doresc sa ii vad si sa ii ascult pe cei de la Suie Paparude pentru ca a fost una dintre trupele adolescentei mele.

  3. Pe toti! Cum sa fac un clasament cu cea mai favorita trupa din deja cele mai favorite?! Nu, nu, toti sunt foarte buni si reusesc sa dea stari diferite. Stiu, o sa imi cumpar singura biletele :))

  4. Alternosfera si Suie Paparude pentru ca intotdeauna este o ocazie speciala sa-i revad, cu atat mai mult la munte la un festival la care nu am mai fost :) .

  5. Vreau sa-i vad pe cei de la Alternosfera, i-am ratat de prea multe ori ca sa mai fac asta si acum!
    Si sa-i revad pe cei de la Robin and the Backstabbers, pe Suie si Luna Amara :)

  6. Vreau sa ii vad pe cei de la Suie Paparude deoarece fiecare concert de la ei are ceva special. Energia pe care Bean reuseste sa o transmita publicului e unica!

  7. Sunt curioasa cum sunt cei de la Naked, pentru ca au o descriere faina a stilului de muzica si chiar vreau sa aud cum suna ‘ritmuri de free-jazz si be-bop combinate cu muzica balcanica/ritmuri tiganesti’. Ar fi o experienta cel putin interesanta. Pe restul i-am tot vazut si-o sa-i mai vad.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.