Misiunea Berlin Marathon – saptamana 8 – faza pe alergat la Rock Werchter

Cea de-a opta saptamana de antrenament pentru Berlin Marathon m-a prins in Belgia, la festivalul Rock Werchter, acolo unde am avut “ocazia” de a alerga prin camping, printre corturi si sub privirile a mii de participanti.

Am prins doua alergari de cate 8 km si am reusit “sa-mi croiesc” trasee de cate 2 km pe care evident, le-am repetat de 4 ori.

RunAtWerchter

A fost bine pentru genunchii mei pentru ca am alergat pe iarba si le-am mai dat un usor ragaz dupa atatia km alergati pe asfalt.

A fost un sentiment tare fain sa alerg pe-acolo, pentru ca din cand in cand mai primeam incurajari de pe margine de la cei care ma vedeau alergand. Nu stiu exact la ce se gandeau ei cand ma vedeau pe mine alergand de nebun pe-acolo, dar ma bucur ca nu mi-a pus nimeni piedica.

In afara de cele doua alergari de la Werchter, saptamana am inceput-o cu o alergare usoara in Parcul Carol, care incepe sa devina unul din locurile mele preferate de antrenament.

Pentru ca duminica ma astepta o zi lunga in fata scenei, am mutat long-run-ul luni, astfel ca la intoarcerea in tara, dupa multe ore nedorimite, am pornit intr-o cursa de 16 km prin Bucuresti, aproape de miezul noptii.

Si pentru ca tocmai ma intorsesem de la un festival rock, am zis sa imi fac si un desen specific :)) Pentru cei ce nu intelege, arata ca semnul folosit de rockeri la concerte cu cele doua degete ridicate, iar bucla din Drumul Taberei reprezinta degetul mare :))  \m/ rock on!

Cu ocazia asta l-am scos si pe Sorin din casa, care m-a acompaniat pentru vreo 8 km de traseu, ceea ce a fost chiar fain, pentru ca alergand singur pe distante atat de mari poate deveni plictisitor.

Stiu ca nu e chiar ok sa-mi mut long-run-urile pentru ca ar trebui sa-mi obisnuiesc organsmul cu alergarile de duminica, dar uneori chiar n-am ce sa fac.

[divider2]

In curand va povestesc si cum a fost la festival, asa ca ramaneti pe receptie :D

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.